Zdejmowanie klątw - czy znacie kogoś?...

Witam. Ja mam taki problem bardzo niesamowity i może to się wydawać nie realne ale niestety zdarzyło mi się to naprawdę A wiec, pewnego wieczoru brałam kąpiel po wytarciu się stałam przed lustrem nagle zaczęło coś szurać w pierwszym momencie nie wiedziałam co to może być, ale spojrzałam w dół i ku mojemu zdziwieniu to była szczotka klozetowa, przesunęła się z 10 cm do przodu w moją stronę!!!! Wybiegłam z toalety ze strachu! Opowiedziałam to wszystko mojej siostrze i poprosiłam ją żeby po prostu podniosła tą szczotkę gdyż tam po prostu może coś być (z początku myślałam że to mysz tam jest i próbuje się wydostać) ku naszemu zdziwieniu gdy podniosła tą szczotkę to kompletnie nic tam nie było!!! Myślałyśmy o wszystkim że ktoś może robi sobie głupie żarty z tym, że może coś tam być zainstalowane ale niestety nie ma nawet takiej możliwości i to nie jest możliwe. Nadal nie mogę uwierzyć że to wydarzyło się naprawdę i to akurat mi! Proszę mi pomóc co to może być? Jak to można wyjaśnić? Nikomu nie życzę takiego zdarzenia;( trudno jest mi po tym się pozbieraćSmutny trudno jest o tym zapomnieć i z tym żyćSmutny . Proszę o pomoc Smutny pozdrawiam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości