23-12-2020, 18:07
Witaj Maydrem
chciałabym zapytać karty jak przestawia się relacja w najbliższym czasie?
As mieczy, X Koło Fortuny -Nadal Los miesza jak może, będzie jakaś decyzja, ale chłodna i logiczna. Coś powinno zostać odcięte, tylko to może wyglądać trochę, jak pod wpływem impulsu.
I czy on zmienił myślenie o mnie czy nadal lustruje mnie z każdej strony?
XXI Świat, 9 mieczy - Tak, to myślenie obecne się kończy, to które mu towarzyszy, powinien przestać się w końcu zastanawiać i o tym myśleć.
Facet ewidentnie podejmuje decyzję. "I ona może być trochę z gruchy i pietruchy bo tu Koło zarządza tymi jego decyzjami."
Los ma największy wpływ na Was
Takie średnie te karty, trochę ten chłopak taki udręczony się pokazał. Ale coś się powinno wyjaśnić w końcu.
Zobaczę jeszcze energię z jaką wejdziecie w 2021
10 Kielichów - będzie dobrze nie martw się, ten chłop musi się po prostu "przemóc"
Wszystkiego dobrego
Hazar
chciałabym zapytać karty jak przestawia się relacja w najbliższym czasie?
As mieczy, X Koło Fortuny -Nadal Los miesza jak może, będzie jakaś decyzja, ale chłodna i logiczna. Coś powinno zostać odcięte, tylko to może wyglądać trochę, jak pod wpływem impulsu.
I czy on zmienił myślenie o mnie czy nadal lustruje mnie z każdej strony?
XXI Świat, 9 mieczy - Tak, to myślenie obecne się kończy, to które mu towarzyszy, powinien przestać się w końcu zastanawiać i o tym myśleć.
Facet ewidentnie podejmuje decyzję. "I ona może być trochę z gruchy i pietruchy bo tu Koło zarządza tymi jego decyzjami."
Los ma największy wpływ na Was
Takie średnie te karty, trochę ten chłopak taki udręczony się pokazał. Ale coś się powinno wyjaśnić w końcu.
Zobaczę jeszcze energię z jaką wejdziecie w 2021
10 Kielichów - będzie dobrze nie martw się, ten chłop musi się po prostu "przemóc"
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."