18-02-2021, 21:25
(18-02-2021, 18:38)nastek96 napisał(a): Nie trzeba mieć karmy w numerologii, jeżeli wróżka Ci powiedziała, że masz taką karmę to najwidoczniej masz.Nie, nie mówiła nic o karmie miłości. Tylko, że na to wcielenie mam stworzyć związek, doświadczyć miłości i nauczyć się zarabiać pieniądze, bo w poprzednim byłam matką rodziny wielodzietnej i to było w czasach XVIII wieku, gdzie kobiety na siebie nie zarabiały i teraz trzeba to ogarnąć. Także ta moja niezależność to była mi wpisana w życie
Pytanie tylko co ona powiedziała? Powiedziała, że masz karmę miłości, czy czeka Cię wielka miłość? To ogromna różnica.
Jeśli jesteś otarta to faktycznie nie ma tu czego zmieniać.
A ty nie pisałaś o rytuałach? Może spróbuj tego? Pisałaś, że dobrze Ci wychodzą ????

Tak, rytuały już dawno zrobione

(18-02-2021, 19:50)LeCaro napisał(a): A Ty sama uważasz że dlaczego nie możesz nikogo znaleźć?To jest bardzo dobre pytanie

Druga sprawa jest taka, że czas istnieje tylko dla nas ludzi. A tak naprawdę to jest przyczyna i skutek, więc to że mi na Ziemi się tu dłuży latami, to pewnie tam jest bez znaczenia. Być może sie mijamy np. on szuka gdzie indziej i ja gdzie indziej. Nie wiem, ale pewnie wymyślę jakieś kolejne genialne pytanie do Tarota i znów zacznę badać sprawę