22-02-2021, 21:11
(22-02-2021, 12:51)Iskra napisał(a): podejrzewam, że ta znajomość nadal trwa mimo iż mąż twierdzi, że do maja udowodni mi iż się mylę tylko w jaki sposób? . Właśnie dla tego byłam ciekawa co takiego zrobi aby to udowodnić. Twierdzi, że to mnie przekona.Zadałam więc to dodatkowe pytanie - "co zrobi by to udowodnić?"
7 kielichów, 10 kielichów, 8 mieczy, 9 mieczy
Sądzę że to jest nierealne żeby On Ci to udowodnił... i albo coś tu kręci, albo sam nie zdaje sobie sprawy że to jest nierealne. Karty pokazują że będzie coś zagadkowego czy też dziwnego w całej tej sytuacji. Nie potrafię Ci konkretnie powiedzieć co on miał na myśli składając taką obietnicę, i jak miałby ją spełnić, ale jedno mogę powiedzieć: nie są to karty prostolinijności, uczciwego podejścia, lecz karty mówiące o czymś do ukrycia, niejasnym i dodatkowo nieprzyjemnym. W głównym rozkładzie miałam Diabła, Rycerza kielichów i 7 mieczy - to również są karty oszukiwania, nieuczciwych zagrywek. Te rozkłady pokazują że On tak jakby w czymś tkwi i nie umie się wyzwolić, choć może nawet by i chciał.