07-04-2021, 19:42
Witaj Maryś
Rama czasowa najbliższe 3 ms
Pytania: czy znajdę w najbliższym czasie?
a może gdzie szukać czy w zawodzie - handlowiec, czy sobie poradzę?
mam pewną ofertę na oku, ale nie wiem czy tam się dostanę no i czy bym się sprawdziła- praca na stacji
Niestety trzeba poczekać, wyskoczyło mi przy tasowaniu: VI Kochankowie, 4 buławy i jako trzecia karta Strażnik Tali, (akurat jak pomyślałam że "oleje" dzisiaj wyskakujące karty).
Musiałaś już kogoś pytać, w bardzo krótkim czasie o to samo, ewentualnie gdzieś byłaś i ktoś coś ci "założył" intencje czy afirmacje i jeśli otworzę energetykę, to wszystko zmiotę jak domek z kart.
Trzeba poczekać.
Prognozę zrobię w przyszłym tygodniu.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Rama czasowa najbliższe 3 ms
Pytania: czy znajdę w najbliższym czasie?
a może gdzie szukać czy w zawodzie - handlowiec, czy sobie poradzę?
mam pewną ofertę na oku, ale nie wiem czy tam się dostanę no i czy bym się sprawdziła- praca na stacji
Niestety trzeba poczekać, wyskoczyło mi przy tasowaniu: VI Kochankowie, 4 buławy i jako trzecia karta Strażnik Tali, (akurat jak pomyślałam że "oleje" dzisiaj wyskakujące karty).
Musiałaś już kogoś pytać, w bardzo krótkim czasie o to samo, ewentualnie gdzieś byłaś i ktoś coś ci "założył" intencje czy afirmacje i jeśli otworzę energetykę, to wszystko zmiotę jak domek z kart.
Trzeba poczekać.
Prognozę zrobię w przyszłym tygodniu.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."