Portret psychologiczny Zakretki :)

O kurcze Kwiatek ale smutna historia Bezradny

Muszę to przeczytać kilka razy by się do tego odnieść. Aczkolwiek już mogę napisać o usztywnieniu - karta (Kapłan) jak najbardziej zgadza się mam problemy z kręgosłupem. Połamałam się raz w życiu, ale porządnie. Potwierdza to również w moimi kosmogramie Saturn w X domu przy MC blisko Słońca.
Od trzech lat jestem osobą skoncentrowaną na swoim wnętrzu i swoich uczuciach, bardziej wycofaną, starającą się poznać siebie samą, swoje uczucia (Eremit i Umiarkowanie).
Jak do tej pory kiepskie obiekty wybierałam sobie do przeglądaniu się lustrzanym odbiciu. Zazwyczaj niedojrzali mężczyźni jeszcze bardziej obdzierali mnie z mojej kobiecości, a ja cóż ..zamiast szukać wyjścia po prostu wyskakiwałam z wieży. Bardzo dziękuje Buźki i serdecznie pozdrawiam.

cytat :"Pamietaj ze ksiezyc swieci swiatlem odbitym a wiec trzeba naprzeciw siebie postawic to lustro na ktore rzuci swiatlo drugi czlowiek , kochajacy partner .. (karty komfortu psychicznego i zadania nr. 12 i nr. 7 )" wg Human Design System jestem typem reflektora, który działa zgodnie z cyklami księżyca i odbija kondycje społeczeństwa w którym żyje ...niczym lustro.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości