Głupiec

Rani !Zagadko ! nie wiecie przypadkiem co sie stalo z moim postem w ktorym zapytalam Eremite, kto mu bedzie robic rysunki ?

Jesli chodzi o karte GLUPCA, to niekoniecznie kojarzy mi sie on z mlodym czlowiekiem. To rownie dobrze moze byc osoba po 40stce czy po 50tce. Ktos kto jest na etapie ciaglego zaczynania od nowa..."Aaaa...! rzuce to wszystko i zaczne jeszcze raz , gdzie indziej". Niekoniecznie kojarzy mi sie z lekkomyslnoscia, nazwalabym to raczej brawura, byc moze nierozsadna brawura, choc to pewnie na jedno wychodzi. Ktos kto chcialby sie zwiazac , ale nie potrafi, nie daje rady "zapuscic korzeni"...ciagle jeszcze nie! Dlatego ta karta zawsze kojarzy mi sie z niezaleznoscia, a takze z kims na kogo lepiej nie liczyc, lepiej na tej osobie nie polegac.
Nie zapominajmy rowniez, ze w karcie tej ukazany byl wizerunek blazna, ktory mogl sie nasmiewac bezkarnie nawet z krola.To osoba intelgentna, ktora narazila sie niejednemu, ale zawsze jakims cudem przetrwala aby dokonac podrozy , ktora go czeka poprzez wszystkie lekcje w pozostalych 21 AW. [czesc informacji zaczerpnietych z ksiazki JANE LYLE "Tarot Cards"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości