06-07-2021, 21:53
Myślę, że prawo karmy może zadziałać w 8 roku tak, że może on być lepszy niż mógłbyś przypuszczać (Jeśli w poprzednich latach zapracowałeś na to, tworząc fundamenty, siejąc, pracując). Może też być znacznie trudniejszy niż mógłbyś się spodziewać, jeśli nawarzyłeś sobie przysłowiowego piwa. A zatem co zasiałeś to będzie, a w „Język Liczb” G. Lobos znalazłam coś takiego:
"w tym czasie działają potężne wpływy wibracyjne, a ponieważ jest to rok sprawiedliwości, masz prawo prosić o podwyżkę lub awans, jeśli uważasz, że w przeszłości zostałeś niesłusznie pominięty. Jeśli zasłużyłeś, otrzymasz to, czego się domagasz. Jeżeli Twoje postępowanie było nienaganne moralnie, nie tylko będziesz żył w pokoju z samym sobą, ale dodatkowo Przeznaczenie może ofiarować Ci nieoczekiwaną nagrodę duchową, materialną lub moralną".
Znalazłam w sieci ten cytat i jest bardzo fajny do opisania Twojego okresu.
"w tym czasie działają potężne wpływy wibracyjne, a ponieważ jest to rok sprawiedliwości, masz prawo prosić o podwyżkę lub awans, jeśli uważasz, że w przeszłości zostałeś niesłusznie pominięty. Jeśli zasłużyłeś, otrzymasz to, czego się domagasz. Jeżeli Twoje postępowanie było nienaganne moralnie, nie tylko będziesz żył w pokoju z samym sobą, ale dodatkowo Przeznaczenie może ofiarować Ci nieoczekiwaną nagrodę duchową, materialną lub moralną".
Znalazłam w sieci ten cytat i jest bardzo fajny do opisania Twojego okresu.