Rune IWAZ kojarzy się z cisem, ponieważ reprezentuje nordyckiego boga Odyna wiszącego na drzewie. 
Wszyscy wiemy, że Odyn spędził 9 dni na Drzewie Yggdrasil, aby nauczyć się okultyzmu poprzez komunikację z przodkami.
Yggdrasil lub Drzewo Świata służy jako łącznik między 9 światami i wspomaga podróże astralne, pozwalając świadomości podróżować między wyższymi i niższymi królestwami.

Więc co oznacza Runiczny IWAZ
Rune IWAZ zajmuje bardzo interesującą pozycję w Aett. 
Został umieszczony pomiędzy JERA (co oznacza czas) a PERDO (który mówi o „otwartym łonie”, które jest metaforą rzeczy, które w końcu zaczynają się rodzić). 
IWAZ to moment „pomiędzy”, w którym jesteś raczej zawieszony i nie bez powodu.
To nie jest podobne uczucie, jakie mamy z ISA, kiedy jesteś proszony o czekanie i unikanie działania. 
Tutaj jest czas na regenerację, regenerację sił i, co najważniejsze, pracę nad tym, czego Ci brakuje. 
A jeśli chodzi o IWAZ, to często trzeba się nauczyć się i uwolnić, aby iść naprzód w kierunku PERDO.

Rune IWAZ nie ma odwrotnego znaczenia
Co więcej, jest to zawsze pozytywna Runa, więc możesz bezpiecznie używać jej jako tatuażu w stylu nordyckiej runy lub wikinga.

Rada Rune IWAZ
Idź po to, na pewno będziesz w stanie usunąć wszelkie przeszkody na swojej drodze. 
Będziesz miał wystarczająco dużo siły, aby osiągnąć swój cel. 
Korzystaj z analizy, myślenia, planowania i zdobywaj odpowiednie informacje i wiedzę, aby wybrać właściwą drogę i podejmować mądre decyzje.

Runa IWAZ w runicznej wróżbie
Rune IWAZ nie należy czytać do góry nogami, więc jeśli kiedykolwiek natkniesz się na jej „odwrócone” znaczenie, możesz ją bezpiecznie zignorować.
Co ważniejsze, jest to zawsze pozytywna Runa. 
Nawet otoczony „negatywnymi Runami”, IWAZ działa jak kompas, który mówi: „W porządku. Docierasz tam. Idź dalej, naciskaj.”

Jesteś stworzony ze swojej przeszłości.
Przeszłość jest twoim źródłem i musisz ją zaakceptować i się z niej uczyć.
Musisz stawić temu czoła, aby stać się świadomym i odpowiedzialnym za swoje przeznaczenie.
Dlatego zajrzyj w głąb siebie i wydobądź na światło dzienne wszystko, co trzymasz w sobie.
I przyjrzyj się dobrze runom, ponieważ dadzą ci dobre wskazówki w odniesieniu do następujących pytań:
Jakiej wiedzy mi brakuje?
Co może mi pomóc usunąć przeszkody?
Jakie są przeszkody, które uniemożliwiają mi osiągnięcie celu?
Na co muszę zwrócić większą uwagę?
źródło

[Obrazek: attachment.php?aid=75737]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości