13-09-2021, 01:16
Symbolem runy jest urządzenie do rozpalania ognia, czyli dwa suche patyki, po potarciu iskra została zapalona na przyszły ogień.
Teraz wyobraź sobie, jaki to rodzaj pracy, a zrozumiesz, jakiego dnia się spodziewasz.
NAUTHIZ to energia uwalniana pod poważnymi ograniczeniami.
Jego znaczenie to uwolnienie uwięzionego w środku płomienia.
NAUTHIZ stoi za instynktem samozachowawczym, potrzebą przetrwania za wszelką cenę.
Moc wytrwałości i determinacji, moc bycia ucieleśnionym w fizycznej rzeczywistości pod presją i przymusem.
To zastrzyk adrenaliny, który skłania do działania w niebezpiecznej sytuacji.
Zdolność osoby do przekształcania wad w zalety i rozwijania samowystarczalności.
NAUTHIZ zawsze przechodzi przez trudną sytuację dydaktyczną, która wymaga dużo cierpliwości i wytrwałości.
Poznanie zasady: „Nie rób za dużo”.
NAUTHIZ nie pozwala się rozpraszać niczym innym niż najważniejsze.
Oto jak w podręcznikowych wierszach Franco:
„Uderz w tę skałę! Niech ani ciepło, ani zimno!
Nie zatrzymuj się! Wytrzymaj pracę, pragnienie i głód,
Ponieważ jesteś skazany na przerwanie rockowej sesji ”.
Uderzmy w jeden punkt.
Droga do szczęścia wiedzie przez przezwyciężanie trudności.
„Wiem, że to nie jest łatwe.
Wiem, że to boli.
Mogę tego nie znieść.
Ale... ja - nie - poddaję się!
Do przodu!"
Coś w tym stylu.
I wszyscy mamy coś do zrobienia w taki dzień - przerobić wszystkie przełożone sprawy, zamknąć wszystko, co powinno być zamknięte, dokończyć, co powinno być do końca i zacząć to, co mieliśmy robić - bo nie ma się od czego odkładać, czy ci się to podoba, czy nie, ale musisz ZROBIĆ
źródło
Teraz wyobraź sobie, jaki to rodzaj pracy, a zrozumiesz, jakiego dnia się spodziewasz.
NAUTHIZ to energia uwalniana pod poważnymi ograniczeniami.
Jego znaczenie to uwolnienie uwięzionego w środku płomienia.
NAUTHIZ stoi za instynktem samozachowawczym, potrzebą przetrwania za wszelką cenę.
Moc wytrwałości i determinacji, moc bycia ucieleśnionym w fizycznej rzeczywistości pod presją i przymusem.
To zastrzyk adrenaliny, który skłania do działania w niebezpiecznej sytuacji.
Zdolność osoby do przekształcania wad w zalety i rozwijania samowystarczalności.
NAUTHIZ zawsze przechodzi przez trudną sytuację dydaktyczną, która wymaga dużo cierpliwości i wytrwałości.
Poznanie zasady: „Nie rób za dużo”.
NAUTHIZ nie pozwala się rozpraszać niczym innym niż najważniejsze.
Oto jak w podręcznikowych wierszach Franco:
„Uderz w tę skałę! Niech ani ciepło, ani zimno!
Nie zatrzymuj się! Wytrzymaj pracę, pragnienie i głód,
Ponieważ jesteś skazany na przerwanie rockowej sesji ”.
Uderzmy w jeden punkt.
Droga do szczęścia wiedzie przez przezwyciężanie trudności.
„Wiem, że to nie jest łatwe.
Wiem, że to boli.
Mogę tego nie znieść.
Ale... ja - nie - poddaję się!
Do przodu!"
Coś w tym stylu.
I wszyscy mamy coś do zrobienia w taki dzień - przerobić wszystkie przełożone sprawy, zamknąć wszystko, co powinno być zamknięte, dokończyć, co powinno być do końca i zacząć to, co mieliśmy robić - bo nie ma się od czego odkładać, czy ci się to podoba, czy nie, ale musisz ZROBIĆ
źródło