Wibracja Dnia Urodzenia

(09-04-2017, 21:52)Izyda napisał(a):  Ja bym się z moim opisem tak do konca nie zgodziła....może dwie rzeczy sie zgadzają,to jest zbyt ogólnikowe,zainteresowane osoby tematem numerologii odesłałabym do jakiejś ciekawej lektury...a jest ich wiele,chociaż nie każda jest dobra!
Pozdrawiam.

Opisy są ogólne, odnoszące się do liczb i ich symboliki, więc w tej kwestii zgadzam się z tym co napisała Izyda. Ponadto pamiętajmy, że nie chodzi o to by rozpisać dni od 1 do 31, bo liczby redukują się. I tak: od 1 do 9 sprawa jasna, potem mamy redukcję 10/1, 11/2, 13/4,14/5,16/7 i teraz to jest wyzwanie bo oprócz imienia jest mnóstwo innych wibracji - nazwiska, data urodzenia przede wszystkim itd. Do tego liczby karmiczne. Zobaczcie w tym przykładzie:

Osoba urodzona 10 dnia miesiąca to nie tylko te cechy, które tu przytoczono, ale może 1? 
Osoba urodzona 16 dnia miesiąca ma karmę miłości, ale przecież mamy też 7 z podsumy... itd. itd. Pytanie jak i kiedy karma się realizuje, czy się ja odrabia, to jest temat rzeka Uśmiech 
No i cała reszta liczb w portrecie. Więc jest tego sporo. 

Natomiast zgadzam się, że ogólny opis liczb i ich znaczenia tutaj przytoczonego jest ok, choć w uproszczeniu, ale odnosi się do znaczenia liczb ogółem. Warto go znać kiedy uczymy się podstaw numerologii i Tarota również, tam też mamy archetypy.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości