10-12-2021, 23:46
(19-09-2021, 13:18)Hazar napisał(a): Witaj KamaMyślę, że już mogę zweryfikować. Wszystko w punkt. Zwłaszcza sprawy związane z opieką nad dzieckiem ujęłaś wręcz doskonale. I dwie karty, jakie wyciągnęłaś, wprost idealnie oddały obecną sytuację.... Niestety. Dziękuję Ci
Pytania na ostatni kwartał roku:
1. Sprawy domowo-rodzinne (najbardziej interesuje mnie zdrowie najbliższych i pomoc mojego byłego męża w opiece nad córką).
Król Mieczy ( dołożenie Rycerz Monet, XII Wisielec) - Ogólna energia to Mieczowy, ale to Ty mi się tak pokazujesz, będziesz próbowała ogarnąć to wszystko na chłodno i z rozumem. Zdrowie w rodzinie nie do końca dobre, masz kogoś z postępującą chorobą, to może też być choroba starcza (coś zwyczajnie się zużyło i ciężko mieć żal do jabłoni "że pamięta II wojnę i nie rodzi jabłek") leczenie nie przyniesie rezultatów, a jedynie zatrzyma czas, coś nie będzie tak szybko postępować Zawsze coś
Opieka - 9 Mieczy, XXI Świat - Nie widzę za bardzo tej opieki, nawet jak będzie, to cały czas będziesz w strachu czy czego ten "lekkoduch" nie wywinie. Ktoś zażył wolności, złapał wiatr w żagle i nie chce by mu coś narzucać.
2. Uczucia, czyli potencjalne związki i "rozwiązki" .
Strażnik talii - nie widzę , nie pokaże mi, do tego zmarszczył mi brwi i groźnie się patrzy. Tutaj nie mogę nic powiedzieć.
Widocznie musisz z czymś wreszcie zmierzyć się sama. Zrób co masz zrobić i nie oglądaj się na innych. To twoja przyszłość.
Wszystkiego dobrego Kama
Hazar