czerwony piasek

Nie wiem, jaka jest Twoja sytuacja osobista, ale wydaje mi się, że jesteś przed podjęciem jakiejś ważnej decyzji dotyczącej Twojego życia, rodziny, sytuacji uczuciowej. Masz poczucie, że musisz dokonać wyboru, który jest dla Ciebie bardzo trudny, wahasz się więc, jesteś pełna rozterek i wątpliwości, jednak widzisz szansę wyjścia na prostą.
To będzie dla Ciebie próba, dzięki której możesz osiągnąć szczęście, spełnienie, choć do niego jeszcze długa i wyboista droga, pełna przeszkód. Obawiasz się ryzyka, ale bez podjęcia tej próby niemożliwe jest, byś osiągnęła wreszcie spokój ducha, równowagę wewnętrzną. Targają Tobą ogromne namiętności, którym pragniesz się poddać, a z drugiej strony masz na względzie dobro swojej rodziny.
Nie wiem, na ile zgodne z rzeczywistością jest moje widzenie symboli sennych z Twoich snów.
Spróbuj sama przeanalizować symbole senne korzystając z naszego sennika (wpisy z dnia dzisiejszego i poprzednich dni), może znajdziesz tam lepsze odniesienie do Twoich snów, bardziej adekwatne do rzeczywistości.
Trzymaj się, powodzenia. Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości