30-01-2022, 21:29
Witaj EmPi
Pytanie: Proszę o wróżbę na uczucia na najbliższe 6 miesięcy.
VII Rydwan, 7 Kielichów, Paź Buław - Możliwy romans, bardzo ładnie mi się kandydat ustawił.
Wysoka witalność, więc warto korzystać. Ale nie oczekuj niczego więcej, chociaż możesz mieć takie wrażenie, że to ten właściwy i odpowiedni kandydat, by wreszcie stworzyć kompleksowy związek.
Facet który się pojawi w środku będzie małym chłopcem, więc możesz liczyć tylko na chwile przyjemności.
Oczywiście żadne tam wyrafinowane rozrywki, ale miło spędzisz w jego towarzystwie czas.
Bardzo ładnie to wygląda
kto wie może później to bardziej się rozwinie, może przy Tobie dorośnie, rokowania są dobre.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Proszę o wróżbę na uczucia na najbliższe 6 miesięcy.
VII Rydwan, 7 Kielichów, Paź Buław - Możliwy romans, bardzo ładnie mi się kandydat ustawił.
Wysoka witalność, więc warto korzystać. Ale nie oczekuj niczego więcej, chociaż możesz mieć takie wrażenie, że to ten właściwy i odpowiedni kandydat, by wreszcie stworzyć kompleksowy związek.
Facet który się pojawi w środku będzie małym chłopcem, więc możesz liczyć tylko na chwile przyjemności.
Oczywiście żadne tam wyrafinowane rozrywki, ale miło spędzisz w jego towarzystwie czas.
Bardzo ładnie to wygląda

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."