03-02-2022, 09:05
(04-11-2018, 13:39)czarnula44 napisał(a): Swego czasu u nas było bardzo głosno o dziewczynce w lesie.Ostatnio jechałam tamtędy. Nie znam tej historii, ale dziwne uczucie miałam podczas przejeżdżania przez las. Może to dlatego, że pora zimowa, a było dość ciemno już, bo wiadomo, że dni są krótsze?
Podsyłam link ..kto chetny moze poczytać
http://supernowosci24.pl/duchy-w-lasach-przed-mielcem/
Ale bałam się tego lasu i to było dziwne, bo jechałam samochodem i nic mi nie groziło. A jednak dziwny niepokój wewnątrz.
W moich okolicach jest las, na trasie od Nozdrzca do Dynowa. Moi nauczyciele z Liceum opowiadali o postaciach, które ukazują się tam i są to podobno duchy osób, które popełniły samobójstwo i osób, które zostały w tym lesie zamordowane, a tak podobno bywało dawniej. Nie zapomnę relacji nauczyciela od j. angielskiego, który mówił, że nigdy w to nie wierzył, ale pewnego wieczoru jechał tamtędy. Zobaczył jakąś postać na drodze, nie zdążył wyhamować, usłyszał trzask i uderzenie w samochód. Zatrzymał się i wybiegł, ale na drodze nikogo nie było, a na samochodzie żadnych śladów krwi, nic. Od tej pory wierzył już, że w tym lesie coś się dzieje.