16-02-2022, 16:48
Pasta z awokado i cieciorki
Składniki:
- dojrzałe awokado
- 3/4 lub 1 szklanka ugotowanej cieciorki (lub z puszki)
- 1-2 ząbki czosnku
- kolendra lub szczypiorek
- sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
Awokado i cieciorkę rozgniatamy widelcem.
Dodajemy posiekany czosnek, sól, kolendrę lub szczypiorek.
Doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
Gotowe na kanapki
Składniki:
- dojrzałe awokado
- 3/4 lub 1 szklanka ugotowanej cieciorki (lub z puszki)
- 1-2 ząbki czosnku
- kolendra lub szczypiorek
- sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
Awokado i cieciorkę rozgniatamy widelcem.
Dodajemy posiekany czosnek, sól, kolendrę lub szczypiorek.
Doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
Gotowe na kanapki