03-03-2022, 19:24
Nie mam zamiaru, ani nie mam prawa nikomu zamykać ust...i to nie było moją intencją...żeby to było jasne...
Mój ojciec pochodzi ze Lwowa, i tym bardziej mocno to wszystko przeżywam...
Co innego jest wyciąganie kart w wątku Typowanie wyników... to jednak kojarzy mi sie nie najlepiej...stąd moja decyzja o zamknięciu tamtego tematu...
Można założyć temat w Rozmaitościach i wypowiadać sie na temat sytuacji na Ukrainie, dyskutować...ale czy trzeba na wszystko wyciągać karty "typować wyniki" w sytuacji tragedii na Ukrainie...
A tłumaczenie to ćwiczeniami...to chyba jakaś pomyłka...
ale, cóż... każdy może, na każdą sytuacje stawiać karty...ale musi się liczyć z tym, ze jednym to sie spodoba, a inni będą przeciwni,
A niegrzeczne odniesienia sie do mnie przez New_vision jest nie do przyjęcia
I tyle w tym temacie...
Mój ojciec pochodzi ze Lwowa, i tym bardziej mocno to wszystko przeżywam...
Co innego jest wyciąganie kart w wątku Typowanie wyników... to jednak kojarzy mi sie nie najlepiej...stąd moja decyzja o zamknięciu tamtego tematu...
Można założyć temat w Rozmaitościach i wypowiadać sie na temat sytuacji na Ukrainie, dyskutować...ale czy trzeba na wszystko wyciągać karty "typować wyniki" w sytuacji tragedii na Ukrainie...
A tłumaczenie to ćwiczeniami...to chyba jakaś pomyłka...
ale, cóż... każdy może, na każdą sytuacje stawiać karty...ale musi się liczyć z tym, ze jednym to sie spodoba, a inni będą przeciwni,
A niegrzeczne odniesienia sie do mnie przez New_vision jest nie do przyjęcia
I tyle w tym temacie...