27-04-2022, 20:38
Witaj Cudzoziemka
pytanie:
Mam pytanie czy poznam bliską mi kobietę bardzo mi brakuję kobiet w życiu? Jak tak jakby wyglądała i gdzie bym ją spotkała? rama czasowa 12 miesięcy
Królowa Monet, 7 Mieczy - Poznasz, jak najbardziej cudowna kobietę, ale to będzie oszustka. Interesowna i manipulatorka.
Dasz się owinąć wokół palca. Słodkimi słówkami i wizjami szczęścia i bogactwa. Może zaszkodzić.
Bądź ostrożna w nawiązywaniu znajomości.
Pokazuje się że źle oceniasz ludzi. Staraj się dać sobie więcej czasu na ocenę, zanim wydasz o kimś sądy.
W tym roku nie widzę bliskiej przyjaciółki ani nawet koleżanki.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
pytanie:
Mam pytanie czy poznam bliską mi kobietę bardzo mi brakuję kobiet w życiu? Jak tak jakby wyglądała i gdzie bym ją spotkała? rama czasowa 12 miesięcy
Królowa Monet, 7 Mieczy - Poznasz, jak najbardziej cudowna kobietę, ale to będzie oszustka. Interesowna i manipulatorka.
Dasz się owinąć wokół palca. Słodkimi słówkami i wizjami szczęścia i bogactwa. Może zaszkodzić.
Bądź ostrożna w nawiązywaniu znajomości.
Pokazuje się że źle oceniasz ludzi. Staraj się dać sobie więcej czasu na ocenę, zanim wydasz o kimś sądy.
W tym roku nie widzę bliskiej przyjaciółki ani nawet koleżanki.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."