sen czy prawda ?

Nie powiem Ci, czy można opuszczać ciało w czasie snu, też niewiele wiem na ten temat. Pamiętam jednak jedyny raz, gdy byłam wysoko w górze, a moje ciało leżało na łóżku operacyjnym... Czy to był sen o tym, czy też rzeczywiście opuściłam swoje ciało w trakcie operacji, trudno mi powiedzieć, tego nie wiem do dzisiejszego dnia, a stało się to wiele, wiele lat temu...
Powiem Ci, co odczytałam z Twego snu na podstawie najważniejszych symboli sennych z Twego snu.
Więzienie ze snu wskazuje na stan Twojej duszy, czujesz się tak, jakby ktoś ograniczał Cię, zmuszał do czegoś (tak jak we śnie sugerowano Ci wybór mniejszego parkingu). Jednak nie chcesz poddać się woli ludzi z Twego otoczenia, ludzi, którzy mogą Cię gnębić lub ograniczać. Pragniesz w pełni korzystać ze swej wolnej woli, bo inaczej czujesz się przygnębiony, stłamszony, ograniczany, nie możesz rozwinąć skrzydeł. To ograniczanie Ciebie może odbić się na Twoim zdrowiu i morale. Być może ktoś, kogo kochasz, próbuje Cię ograniczać w dużym zakresie, a przez to ta miłość przestaje mieć dla Ciebie urok.
Nie wiem, jakie były Twoje relacje ze zmarłym kolegą. Może ten sen to odzwierciedlenie tych relacji, które nie układały się zbyt dobrze, a kolega bardzo pragnął, żebyś mu wybaczył i dlatego przyszedł do Ciebie nastawiony bardzo koleżeńsko i przyjaźnie, byś mu wybaczył to, co kiedyś zdarzyło się między Wami (?), bo czuł, że odchodzi... We śnie czułeś się bardzo bezradny, choć odpychałeś wszystkich od siebie (te ruchy sprawiające ból i strach). Zrobiłeś wokół siebie jakby huragan, odepchnąłeś wszystkich od siebie...
Huragan to symbol końca pewnego życia, to zawirowania w życiu śniącego, które mogą odbić się na jego psychice. Wgłębiając się w znaczenie huraganu dochodzę do wniosku, że to był symbol, który przekazywał Ci, że powinieneś przebaczyć, współpracować z siłami światła, zaakceptować próbę, która przed Tobą stoi, do zapomnienie tego, co było złe (być może w relacjach z owym kolegą), do podjęcia rekonstrukcji swego życia.
Trudno mi tak naprawdę powiedzieć o czym był ten sen, jeżeli nie znam Twojej sytuacji, mogę więc mylić się w widzeniu znaczenia Twego snu. Bezradny Może inni inaczej odczytają Twój sen...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości