Nowa znajomość

Numerologicznie wygląda to aż pięknie i nawet nie wiesz jak pozytywnie natchnęło mnie to  Ale po za numerologią mamy jeszcze karty Uśmiech 
Nie ukrywam, że jestem zainteresowana, bo jak tu wyszło nawet numerologiczne zapowiada się ciekawe połączenie Uśmiech 
Z tego co wiem jest sam, rozmawialiśmy na temat tego czy jest wolny i teraz tak, bardzo możliwe, że ma za sobą większy zawód miłosny, bo wspominał, że po przejściach jest. Dlatego tutaj stanowczo postawię na szczerość, dziękuję tu za wskazówkę z tym, bo niestety bywa tak, że wracamy do byłych, a mogą to być nawet nierozwiązane sprawy, a cierpieć będę ja.
Królowa wróży dobrze, że aż miło się to czyta, kompromisy, bywają dla mnie trudne, ale czego się nie robi, aby być szczęśliwym, a może właśnie to jest klucz do sukcesu. Nie zawsze moje musi być na wierzchu. Dziękuję za otworzenie w tym oczu Uśmiech 
Upewnię się i to koniecznie jak wygląda to, bo kto wie, może za sobą ma kogoś, kto nie odszedł do końca z ich relacji.
Idealnie tutaj odczytałaś wszystko z tą 9. Jestem po bardzo bolesnym związku i od tamtej pory bywa mi ciężko. Jakiś związek zakończy się boleśnie, i tutaj może być każdy związek nawet czysto przyjacielski, będę się mieć na baczności z tym.
Czas jest odpowiedzią na wszystko w sumie, trzeba działać, kompromisy pomagają przetrwać, a przede wszystkim wiedza czy ktoś tam nie czeka?
Dziękuję Ci pięknie i wrócę z wieściami, gdy będę wiedziała coś więcej Uśmiech 
Pozdrawiam! Uśmiech
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nowa znajomość - przez xmiskux - 14-07-2022, 22:51
Nowa znajomość - przez Selena - 14-07-2022, 23:32
Nowa znajomość - przez xmiskux - 15-07-2022, 00:19
Nowa znajomość - przez xmiskux - 18-09-2022, 21:05

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości