Karty odwrócone

Ja tego tak drastycznie nie odbieram, ale z końcową tezą zgadzam się w całej rozciągłości tzn też widziałabym chętnie Admina w większej ilości wątków innych forumowiczów.
Hm... tak sobie myślę, ze może Taro wybrał Goślkę, bo po prostu my, inni, mamy zbyt małą wiedzę, żeby mierzyć się z Mistrzem Krzyk
A co do Alli Ch. to też się zgadzam, że dopóki się dokładnie czegoś/ kogoś nie pozna, to nie warto od razu negować. Ja nie jestem fanką pani Alli, a zwłaszcza jej osobowości i też podśmiewałam się w duchu z jej " fantastycznych" koncepcji niektórych kart. Ale od kiedy Wieża dwa razy pokazała mi 1- kupno mieszkania ( pięknego) przez mojego syna, który w momencie stawiania kart nie był nawet żonaty! 2- kupno przeze mnie domu moich marzeń, gdzie w momencie stawiania kart byłam wrośnięta w swoje m-5 i nie przyszło mi nawet do głowy, że mogłabym je zamienić na mały biały domek....to już zastanawiam się, gdy Alla opisuje jakąś kartę , zupełnie inaczej niż czuję ją w danej chwili ja. Masz rację Lady, warto poszerzać horyzonty, mieć gdzieś z tyłu głowy te inne, "dziwne" znaczenia, bo nie wiadomo kiedy nasza intuicja będzie chciała po nie sięgnąć.
A że idzie dyskusja ostra, grunt, że merytoryczna, bo po to jest przecież forum.
Nie sądzę, żeby celem dyskutantów było przekabacenie oponenta na swój sposób stawiania kart .Ja odbieram ją jako argumentację własnego sposobu postępowania z kartami
Pozdrawiam słonecznie, wiosennie i radośnie
MUśmiech
Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek Kwiatek
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości