18-09-2022, 16:31
(15-08-2022, 08:31)Hazar napisał(a): Witaj Lysandra
Pytanie: który kierunek byłby korzystniejszy?
Informatyka - 9 kielichów - Fajnie, super ale informatyków jest na pęczki. Płeć może cię szufladkować i zlecenia bedą się ograniczać do sektora beauty. Ale frajda z tego będzie, będziesz to uwielbiać, sama radość.
Elektrotechnika - Król Monet - Są pieniądze, masz szanse stać się cenionym fachowcem na rynku. Prawdopodobnie masz uzdolnienia techniczne i dodatkowo opanujesz nisze w której jest deficyt. Wypracujesz autorytet i uznanie.
A może najlepszym rozwiązaniem będzie zaciśnięcie zębów, mobilizacja i połączenie równolegle rozwoju w tych obu dziedzinach?
VII Rydwan - I tak powinnaś zrobić, masz tyle zadysponowanej energii że podołasz obowiązkom i obciążeniom. I znowu widzę, że w jednej branży będziesz czarnym koniem, czyli pewniakiem, a w drugim białym czyli takim jakich wiele, ale prężnym i z fantazją.
Rób oba kierunki razem, One ładnie mi idą w zaprzęgu, a ty jesteś na tyle obrotna, że powozisz jedną ręką. Na jednym będziesz zarabiać, a drugi będzie cię relaksował.
I tak mi teraz wpadło do głowy że jak tylko prognoza się zrealizuje, poprawisz mi stronę internetową, właśnie z tą przyjemnością.
Trzymam mocno kciuki, niech się dzieje.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Dokumenty na informatykę złożone, naukę rozpoczynam w tym semestrze Pierwszy koń zatem już jest, drugiego planuję w semestrze letnim dołączyć do zaprzęgu, jako że wtedy szykuje się nabór na magisterskie elektrotechniczne w mojej dziedzinie