18-09-2022, 18:29
Witaj Lysandra
Pytanie: jaki na chwilę obecną ma stosunek do mnie ta osoba?
Król Monet - Stosunek ma konkretny i twardy.
Dołożenie Król Buław - Dużo w nim ognia i namiętności. Jawnie się ustawia, widzę każdy mięsień na twarzy, jest uczciwy. W dzisiejszych czasach skarb. Możliwe, że ta komunikacja między wami może kuleć, ale to Król. Król niczego nie musi wyjaśniać. On po prostu swoją Osobą świadczy o sobie.
Czy warto w razie czego nadal wyciągać rękę na zgodę, czy po prostu olać?
VI Kochankowie - Warto, da ci zadowolenie w alkowie, czułość i poczucie bezpieczeństwa. Oczywiście twój "łańcuch" zostanie skrócony, ale to taki typ, może traktować ludzi jak własność.
Niestety to nie jest partner idealny, ale dużo mu nie brakuje.
Tylko jeżeli lubisz mieć swoje na wierzchu, to raczej daj sobie z nim spokój, bo może cię łajać jak domowe zwierzę
Czasami warto trochę spuścić z tonu i ukroić sobie trochę tortu. Jak chcesz płomiennego romansu, to nawet się nie zastanawiaj.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: jaki na chwilę obecną ma stosunek do mnie ta osoba?
Król Monet - Stosunek ma konkretny i twardy.
Dołożenie Król Buław - Dużo w nim ognia i namiętności. Jawnie się ustawia, widzę każdy mięsień na twarzy, jest uczciwy. W dzisiejszych czasach skarb. Możliwe, że ta komunikacja między wami może kuleć, ale to Król. Król niczego nie musi wyjaśniać. On po prostu swoją Osobą świadczy o sobie.
Czy warto w razie czego nadal wyciągać rękę na zgodę, czy po prostu olać?
VI Kochankowie - Warto, da ci zadowolenie w alkowie, czułość i poczucie bezpieczeństwa. Oczywiście twój "łańcuch" zostanie skrócony, ale to taki typ, może traktować ludzi jak własność.
Niestety to nie jest partner idealny, ale dużo mu nie brakuje.
Tylko jeżeli lubisz mieć swoje na wierzchu, to raczej daj sobie z nim spokój, bo może cię łajać jak domowe zwierzę
Czasami warto trochę spuścić z tonu i ukroić sobie trochę tortu. Jak chcesz płomiennego romansu, to nawet się nie zastanawiaj.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."