Związki, relacje

Walentynko to o co pytasz teraz jest zawarte w tym portrecie, który robiłam jakiś czas temu.

Witaj Walentynko
Wracam do Twojego tematu, bo miałam przerwę w doglądaniu gabinetu z powodu obowiązków zawodowych. Robiłam dla Ciebie portret na relację z pewnym mężczyzną. Właśnie wtedy obliczałam Twoje liczby w numerologii. To jest to, co zacytowała wyżej. 

"Sypią" się relacje bo zaczynasz wchodzić w punkt zwrotny z karmiczną 7/16. To czas trudniejszy dla relacji partnerskich, w rodzinie. Pisałam, że możesz być raniona. 
Odpowiadając: Nie, nie będzie to trwało rok. Niestety punkty zwrotne trwają ok. 9 lat - do 10 u Ciebie. Rok osobisty tutaj to druga kwestia. Akurat 9. rok jest końcem cyklu, więc to czas niesprzyjający ale dla tych relacji, które zaczynasz. Mówi się, ze to co zaczniesz w tym roku nie uda się. Pewne relacje zakończą się też. Czas trudny dla relacji ogółem zaczyna się u Ciebie i trzeba DUŻO DUŻO mądrości życiowej, wyważenia, obiektywizmu w patrzeniu na relacje. Nie dac się wykorzystać, nie być przykrą dla innych - szukać tego środka. 

Nie będzie łatwo niestety, bo karma miłości ma nauczyć Cię jak to jest walczyć o miłość, starać się gdy nie zawsze jest się docenianym. To równowaga za niedopełnienie czegoś w poprzednim życiu. Ale też nie można dawać sobie pomiatać, bo możesz być raniona, szukać tej miłości, pragnąć. To dotyczy relacji partnerskich, w rodzinie i nie tylko.
Tak, jak napisałam nie widać tu stałych relacji, jest trudny czas. Oczywiście może to przerobić, szukając równowagi w dawaniu i braniu, mając nieco grubszą skórę na co dzień, nie dająć się ranić. 

Dużo dobrego  Buziak
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Związki, relacje - przez Walentynka - 30-07-2022, 19:19
Związki, relacje - przez Selena - 02-08-2022, 15:08
Związki, relacje - przez Walentynka - 02-08-2022, 17:40
Związki, relacje - przez Selena - 02-08-2022, 19:11
Związki, relacje - przez Walentynka - 04-10-2022, 19:26
Związki, relacje - przez Selena - 15-10-2022, 18:10
Związki, relacje - przez Walentynka - 17-10-2022, 20:38

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości