28-10-2022, 19:33
Witaj RestlessMan
Pytanie: jaki cel miała dzisiejsza wiadomość/ próba kontaktu otrzymana dziś po długim okresie przerwy?
5 Mieczy - Zaczepka, ale bądź ostrożny bo ktoś ma pełne ręce śmiercionośnych argumentów. Może być z Tobą krucho, bo widzę tą osobę w biegu, wiatr rozwiewa jej włosy. Tak jakby coś usłyszała i stwierdziła, że ci nie popuści. Cofnęła brodę i napięła szyję, postawa jak w ataku.
Dołożenie - XI Sprawiedliwość - przygotuj się na wyrównanie rachunków.
Obawiam się że nadszedł dzień zapłaty
Wszystko ma swoja cenę i za chwile dowiesz się ile Tobie naliczono
Z mojej strony: Jak dojdzie do konfrontacji nie prowokuj. Spokój, profesjonalizm i opanowanie bedą przydatne. Zajmij stanowisko jak najbardziej formalne, a powinno obejść się bez ofiar.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: jaki cel miała dzisiejsza wiadomość/ próba kontaktu otrzymana dziś po długim okresie przerwy?
5 Mieczy - Zaczepka, ale bądź ostrożny bo ktoś ma pełne ręce śmiercionośnych argumentów. Może być z Tobą krucho, bo widzę tą osobę w biegu, wiatr rozwiewa jej włosy. Tak jakby coś usłyszała i stwierdziła, że ci nie popuści. Cofnęła brodę i napięła szyję, postawa jak w ataku.
Dołożenie - XI Sprawiedliwość - przygotuj się na wyrównanie rachunków.
Obawiam się że nadszedł dzień zapłaty
Wszystko ma swoja cenę i za chwile dowiesz się ile Tobie naliczono
Z mojej strony: Jak dojdzie do konfrontacji nie prowokuj. Spokój, profesjonalizm i opanowanie bedą przydatne. Zajmij stanowisko jak najbardziej formalne, a powinno obejść się bez ofiar.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."