03-12-2022, 15:50
(10-11-2022, 20:53)Hazar napisał(a): Witaj LysandraRada jak zwykle świetnie się sprawdziła. Miałam wrażenie, że im bardziej byłam cięta, konkretna i taka w mieczowej bardziej intelektualnej energii, tym lepiej ta znajomość funkcjonowała
Pytanie: jak postępować w tej relacji, by utrzymać harmonię?
Król Mieczy - Trzymać nerwy na wodzę, w tej relacji nie można sobie pozwolić na rozdzieranie szat jak Rejtan. Bardzo ważna jest stabilność emocjonalna i racjonalizm. Jeżeli podarujesz sobie melodramaty to powinno być harmonijnie.
Pokazało się też, że powinnaś bardziej słuchać, Król wygląda dzisiaj jakby miał trąbki do słuchania zamontowane jak babka z Allo Allo. Możliwe że coś ci mówi miedzy wierszami, jesli będziesz słuchać co mówi będzie dobrze![]()
Mam czasami wrażenie, że Pan ukrywa dużo emocji, że czasami się zastanawiam czy mnie lubi haha, czy jest to słuszne podejrzenie?
Paź Buław - Tak, lubi cię, jeśli ukrywa to dlatego że nie ma tu jeszcze dojrzałości, trzeba pozwolić by to co czuje rozwinęło się i potrafił prawidłowo nazwać te emocji. Ale pozytywnie jest już teraz.
Jeśli chcesz dotrzymać kroku musisz być jak Król, godna i samowystarczalna, widocznie takie kobiety ceni. jak mu pozwolisz i dasz czas to powinno się to utrzymać i rozwinąć, bo potencjał jest.
Wszystkiego Dobrego
Hazar