Portret Numerologiczny

Dziękuję, że podzieliłaś się swoją historią. To byli starsi ludzie albo dziecko - też "ciekawe" przypadki. Wierze, że nie było to łatwe. Mój przypadkeek jest inny. Moja stalkerka to 20- albo 19-letnia dziewczyna, która chyba mnie naśladowała, lubiła, przychodziła odrabiać lekcje. Ale jej rodzice piją, w domu grzech i rozpusta. Napatrzyła się od dziecka, wiele razy brałam ja do siebie gdy ojciec matkę przyłapał z kochankiem, zapitym, gołych, mało nie pozabijał, dom w opłakanym stanie... Do czasu aż oni się obrazili, kontakt uciął się, bo ja niby ją buntuję, że można żyć inaczej. Córka poszła w ślady matki... Chciałam matce powiedzieć dla dobra córki, ale nie przemyślałam, że uzna to za obrażę, że "ja się ponoszę, uwazam za lepszą". Córka chyba szukała akceptacji, której w domu nie miała... Matka jej doniosła, zaczeły się awantury co ja myślę, agresja ojca, jego matki, która się tam wprowadziła po powrocie z zagranicy.
Nastolatkę łatwo zbuntować, że uważam się za lepszą, żyję lepiej, wygodniej. Do tego stopnia, że uważała, że "kradnę" wodę by nie mogła się myć, bo u nas jest nieco niżej, jeśli chodzi o położenie terenu i woda podobno do nas spływa. Szczegół, że każdy ma swoją studnię. Do tego podobno jestem zepsuta, zamawiam za dużo ubrań, biegam, uważam się za 8 cud świata itd. Maz na mnie tyra (Swoja drogą zawsze pracowałam więc ja też na Niego heh Rotfl ), z córki robię kujona bo dobrze się uczy (Wcześniej byłam fatalną matką bo do logopedy ją zapisałam, bo późno mówiła...). Teraz mówi pięknie). Biegam po asfalcie, wogóle biegam wieczorami (????), uważam się za królewną, mąż mnie podobno tak traktuje (Chyba dobrze, ja też staram się czasem obiad fajny zrobić, dogodzić po królewsku Uśmiech ) Wszystko sprowadza się do tego, że mam silny charakter, swoje zainteresownai, wywalone na nich. Milczenie, olewanie odbiło się tym, że mnie zaczeli obserwować, podglądać, głupio komentować: znowu ciuchy od kuriera!, Piąta sukienka dziś! Potem podobno ich to juz nękało, że chodze po ulicy i spaceruję, biegam z dzieckiem, więc zanieśli nagrania na policję jak ze swojej działki kamerują nasze okna w kuchni, łazience itp. Założyłam firanki grube teraz choć ich nei lubie. Sprawa śmieszna dla mnie, ale trafiłam na młodego pana aspirant,a który najpierw 10 minut patrzył mi w oczy bez przerwy aż spaliłam raka Rotfl Potem zaczął mnie zbijać z tropu. Nawet nie powiedział po co mnie wezwał, tyle co w wezwaniu art. napisany. Oględnie wiedziałam coś, zeznałam co wiedziałam, napisałam na niego skargę i się zaczeło. Miły do bólu, ambitny i lodowaty. Więc chcąc mi dowalić przesłuchiwał mnie 2 godziny (Chyba nie ma życia prywatnego... Szok). Potem kolejny raz... Nie zrobił nic gdy złożyłam wnioske o groźby karalne ja i mąż, wniosek o fałszywe zawiadomienie o tym, że kogoś nękam mieszkaniem tam. Wogóle on jeden wszystkie sprawy prowadzi i to mi się wydaje podejrzane... Może wariuję. Nie wiem. Złożyłam ponowne wnioski, inny policjant i teraz jest lepiej. Ale wciąż jestem nagrywana, nawet znajomi nasi. To męczące. Dziewczyna ma niskie poczucie wartości, zero znajomych, upadłą opinię. Chciałam jej kiedyś pomóc, ale nie dało się. Teraz chcę mieć spokój... 
Napisze jak sie cos wyjaśni. Na razie czekam. 

Dziękuję Aleksandro  Buziak
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Portret Numerologiczny - przez Poziomkowa Magnolia - 05-11-2022, 02:57
Portret Numerologiczny - przez Selena - 28-12-2022, 17:52
Portret Numerologiczny - przez Poziomkowa Magnolia - 29-12-2022, 20:36
Portret Numerologiczny - przez Selena - 30-12-2022, 19:53
Portret Numerologiczny - przez Poziomkowa Magnolia - 03-01-2023, 05:19
Portret Numerologiczny - przez Selena - 09-01-2023, 18:21
Portret Numerologiczny - przez Poziomkowa Magnolia - 09-01-2023, 20:08
Portret Numerologiczny - przez Selena - 10-01-2023, 01:31
Portret Numerologiczny - przez Poziomkowa Magnolia - 10-01-2023, 06:46