29-01-2023, 17:18
Witaj Melanie3
Pytanie: chciałabym poprosić o wróżbę, czy D. do mnie wróci?
Paź Monet - Jest taka realna szansa, jako kolega, pogadać, może chcieć coś oddać, bądź odebrać.
oraz czy się zmieni?
3 Buławy - Tak zmieni się, wreszcie pójdzie za swoimi marzeniami. Jest gotowy by rozpocząć nowy rozdział swojego życia. Jakaś podróż mu się szykuje.
czy o mnie w ogóle myśli?
XXI Świat -Myśli, że twój czas się skończył. To co było, skończyło się jak piasek w klepsydrze i już nie wróci. Wie kim jesteś naprawdę i nie widzi się przy Tobie. Nie ma już dla niego tam miejsca. Zwyczajnie jest za ciasno. ( widzi cię jak kolekcjonerkę)
ale to tylko myśli, zmieniają się jak w kalejdoskopie
Nie widzę, ani namiętności ani uczuć. Jak wróci to będzie miał w tym niewielki interes, pragmatyczny, żadne tam miłości.
I zaraz się zawinie, bo ma jakieś plany i Ciebie w nich nie ma.
tak to u mnie wygląda
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: chciałabym poprosić o wróżbę, czy D. do mnie wróci?
Paź Monet - Jest taka realna szansa, jako kolega, pogadać, może chcieć coś oddać, bądź odebrać.
oraz czy się zmieni?
3 Buławy - Tak zmieni się, wreszcie pójdzie za swoimi marzeniami. Jest gotowy by rozpocząć nowy rozdział swojego życia. Jakaś podróż mu się szykuje.
czy o mnie w ogóle myśli?
XXI Świat -Myśli, że twój czas się skończył. To co było, skończyło się jak piasek w klepsydrze i już nie wróci. Wie kim jesteś naprawdę i nie widzi się przy Tobie. Nie ma już dla niego tam miejsca. Zwyczajnie jest za ciasno. ( widzi cię jak kolekcjonerkę)
ale to tylko myśli, zmieniają się jak w kalejdoskopie
Nie widzę, ani namiętności ani uczuć. Jak wróci to będzie miał w tym niewielki interes, pragmatyczny, żadne tam miłości.
I zaraz się zawinie, bo ma jakieś plany i Ciebie w nich nie ma.
tak to u mnie wygląda
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."