06-02-2023, 19:05
Witaj Iskra
Pytanie: Moje pytanie jest czy za dwa tygodnie wrócę do pracy bo wtedy kończy się moje chorobowe?
9 Monet - Tak, spokojnie powinnaś wrócić do pracy.
Czy czeka mnie długa rehabilitacja na zwolnieniu chorobowym czy też będę mogła pracować i korzystać z rehabilitacji?
VIII Moc - Rehabilitacja nie będzie długa, kolana widzę jak nowe. Pokazują się 3 sesje czy zabiegi i wszystko wróci do normy.
Ewentualnie czy będzie konieczny jakiś zabieg ?
Królowa Kielichów - Nie będzie potrzeby, tam wszystko działa jak w dobrze naoliwionym kole, dosłownie widzę łożysko kulkowe na karcie, w dodatku w ruchu.
Nic się nie martw, kolana są piękne, zgrabne i zdrowe.
Zwyczajna kontuzja.
Zdrowia
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Moje pytanie jest czy za dwa tygodnie wrócę do pracy bo wtedy kończy się moje chorobowe?
9 Monet - Tak, spokojnie powinnaś wrócić do pracy.
Czy czeka mnie długa rehabilitacja na zwolnieniu chorobowym czy też będę mogła pracować i korzystać z rehabilitacji?
VIII Moc - Rehabilitacja nie będzie długa, kolana widzę jak nowe. Pokazują się 3 sesje czy zabiegi i wszystko wróci do normy.
Ewentualnie czy będzie konieczny jakiś zabieg ?
Królowa Kielichów - Nie będzie potrzeby, tam wszystko działa jak w dobrze naoliwionym kole, dosłownie widzę łożysko kulkowe na karcie, w dodatku w ruchu.
Nic się nie martw, kolana są piękne, zgrabne i zdrowe.
Zwyczajna kontuzja.
Zdrowia
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."