21-05-2023, 08:13
Kot czuł wparcie.
Czyli wyobraź sobie to słowo i przełóż je na cztery plany.
Myślę, że będę cię wspierać.
Czuje że cie wspieram.
Wykonuje działanie czyli wsparcie.
Wsparcie które jest materią.
A teraz postawie żebraka przed tobą i ty wykonasz wsparcie. Czyli pojawi się myśl, ręka sięgnie do kieszeni, ty wtedy coś poczujesz emocjonalnie i moneta wyląduje żebrakowi na ręce.
Kot czuł do ciebie to, co ty gdy dajesz biedakowi piątkę.
Może to niewiele, ale to dobre uczucie. Fajne, przyjemne, jak raz się to poczuje, to chce się więcej.
Dlatego ludzie którzy potrafili to poczuć, zajmują się działalnością dobroczynną. To naprawdę dobre uczucie, ma miejsce wtedy gdy dobro drugiej osoby jest na pierwszym miejscu, nie skażone egoizmem.
Kot miał fajne uczucia względem ciebie.
Czyli wyobraź sobie to słowo i przełóż je na cztery plany.
Myślę, że będę cię wspierać.
Czuje że cie wspieram.
Wykonuje działanie czyli wsparcie.
Wsparcie które jest materią.
A teraz postawie żebraka przed tobą i ty wykonasz wsparcie. Czyli pojawi się myśl, ręka sięgnie do kieszeni, ty wtedy coś poczujesz emocjonalnie i moneta wyląduje żebrakowi na ręce.
Kot czuł do ciebie to, co ty gdy dajesz biedakowi piątkę.
Może to niewiele, ale to dobre uczucie. Fajne, przyjemne, jak raz się to poczuje, to chce się więcej.
Dlatego ludzie którzy potrafili to poczuć, zajmują się działalnością dobroczynną. To naprawdę dobre uczucie, ma miejsce wtedy gdy dobro drugiej osoby jest na pierwszym miejscu, nie skażone egoizmem.
Kot miał fajne uczucia względem ciebie.
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."