Relacje, znajomości

Witaj Satyamevajayate
Pytania: Chciałabym wiedzieć, czy w ogóle kiedykolwiek będę miała jakiegoś ukochanego?
10 monet - Jakiś skarb widać na drodze, ale czy to jest ukochany? ciężko powiedzieć. Konkretny człowiek się nie pokazuje, widocznie nie ma go jeszcze na liniach, ewentualnie go nie potrzebujesz. Nie ma potrzeby mieć ukochanego, ale kasę już tak.  Raczej przewiduje pokaźną wygrane pieniężną niż ukochanego z prawdziwego zdarzenia.

Czy brak absztyfikantów oznacza, że moja dusza nie potrzebuje już doświadczać miłości romantycznej?
Król Buław - Tak jak mówię, nie ma romantycznych potrzeb. Co innego miłość cielesna, tutaj jest dołek do zasypania, ale to nie jest brak absztyfikantów, tylko pokazała się bariera. Stoisz mi jak w kole. Ogólnie nie ma do Ciebie dostępu.
Chociaż ja widzę takie małe wejście, ale przez głowę i można Cię zdobyć, ale trzeba by do ciebie przez nią wejść.
Ale musiałoby się komuś chcieć to zrobić i musiałby wiedzieć jak.

Dlaczego wybrałam takie ciało, które przysparza mi samych problemów?
5 monet - Bo nie było w tym czasie innego. Musiałaś brać to co jest. Widocznie ważniejsze było dla ciebie być tu i teraz, niż twój komfort życia.
Za późno za narzekanie na "szrotowe auto". Spróbuj je doinwestować i zadbać o nie, zawsze można ruinę doprowadzić do stanu użytkowania, a nawet do stanu świetności.
Patrz na siebie jak na stary drewniany dom. Można dobrze się urządzić czasami niewielkimi kosztami, tylko trzeba o niego dbać i inwestować. Zamiast tracić czas i zasoby na głupoty, to wkładać każdy grosz w renowacje.

Nie zawsze mamy to czego pragniemy, ale warto się cieszyć z tego co jest. Bo to dobre uczucie Oczko rozświetla oczy, rozciąga wargi w uśmiechu i Człowiek od razu staje się piękniejszy Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Relacje, znajomości - przez satyamevajayate - 27-03-2023, 18:40
Relacje, znajomości - przez Selena - 02-04-2023, 00:06
Relacje, znajomości - przez satyamevajayate - 02-04-2023, 11:43
Relacje, znajomości - przez Selena - 02-04-2023, 22:58
RE: Boski Tarot u Hazar - przez satyamevajayate - 26-05-2023, 22:55
RE: Boski Tarot u Hazar - przez Hazar - 27-05-2023, 07:28
RE: Boski Tarot u Hazar - przez satyamevajayate - 27-05-2023, 11:04

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości