Warsztat 90 - Pierwsza miłość

Trochę z opóźnieniem podaję wyniki warsztatu, ale Basia na tym skorzystała, więc chyba nikt nie ma mi tego za złe. Uśmiech

Najpierw podam poprawne odpowiedzi:

1. Gdzie i w jakich okolicznościach doszło do pierwszego pocałunku między mną a tym chłopakiem?
Do pocałunku doszło chyba w najmniej romantycznym miejscu, jakie można znaleźć - w piwnicy! Graliśmy w chowanego z innymi rówieśnikami i akurat znaleźliśmy schronienie w tej samej piwnicznej wnęce. No i ja tak staliśmy nasłuchując i wyczekując szukającego, to mnie pocałował.

2. Definitywnie dałam sobie z nim spokój i pozostałam z niesmakiem na lata po pewnym występku z jego strony. Chciał coś zrobić, ale mu to uniemożliwiłam. Powiedzcie, proszę, co on chciał takiego zrobić, co tak bardzo mnie do niego zraziło?
Chciał ukraść mi telefon. Bawił się nim, a następnie niby to przypadkiem wpadł do krzaków i zgubił telefon. Szukał go i szukał, ale nie umiał znaleźć. Jako że się ciemno robiło, to mówił żebyśmy poszli do domu i wrócili szukać jutro. Młoda może byłam, ale aż tak głupia nie, więc pobajerowałam, że mam na telefonie GPS i pójdę do taty, żeby zadzwonił na policję i ci namierzyli "zgubę". Błyskawicznie telefon się znalazł - razem z niesmakiem, który chyba pozostał na całe życie.

Teraz, jeśli chodzi o Wasze odpowiedzi:

perełka
Cytat:myślę, że miał skłonności do ryzyka i rożnych wyskoków

Zgadza się. Miał do tego duże skłonności.

MAG
Cytat:Były to nieczyste intencje, pokusa, kłamstwo, mogło być w gniewie

To prawda. Tak

Jednorożec LeCaro
Cytat:jakieś odosobnione pomieszczenie
Cytat:W każdym razie rzecz rozegrała się szybko, nie spodziewałaś się tego i wcale Ci się to nie spodobało.
Cytat:Byłaś nim zauroczona, a on Ci że tak powiem "wbił nóż w plecy" i chciał Cię wykorzystać do swoich celów.

Oklaski Sporo trafień LeCaro, sytuacje odczytałaś prawidłowo.

Bronka
Cytat:mogło to być upalne lato
Cytat:mysle Twoi znajomi i bliscy nie lubili typa

Tu masz rację, Bronko Uśmiech

barbara40
Cytat:w każdym bądź razie miejsce było ciemne, ustronne
Zgadza się Tak

Wszystkim bardzo dziękuję za udział w wasztacie. Buźki Wszystkie miałyście trafienia, więc gratuluję udanej wróżby :text-bravo:

A co do zwycięzcy... to bez wątpienia jest nim:

Jednorożec LeCaro

Serdecznie gratuluję, LeCaro. Przy obu pytaniach świetnie Ci poszło :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-partydance: :happy-partydance:

Czekamy na Twój kolejny warsztacik :happy-wavemulticolor:
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości