04-08-2023, 15:47
Witaj Maryś
pytanie: chciałam zapytać czy kupno tego domu to dobry wybór?
III Cesarzowa - Bardzo dobry wybór, dosłownie jak z obrazka z naciskiem na "z obrazka". Idealny. Już tworzysz, scenariusze jaka będziesz tam spełniona bo to już widzę. Można by potwierdzić, że wybór idealny.
Czy to w ogóle ma szansę bytu?
6 buław - Ma. Nadal widzę że ten dom jest dla ciebie idealny, teraz nawet widzę go w światłach i złocie. Błyszczy nawet bardziej niż na pierwszym zdjęciu. I znowu ustawiasz się "jak z obrazka", idealnie.
Nie wiem co powiedzieć, widzę cię jak "dubel". Jednym i drugim profilem.
Ale jedno się wybija, że już osadziłaś się w tym domu i nie przemówią do ciebie żadne argumenty, bo mentalnie już jesteś tam spełniona.
prognozę masz tak piękną, że grzechem byłoby się tam od zaraz nie wprowadzić.
Karta wskaźnik - VI Kochankowie - pozostaje mi tylko życzyć szczęścia Jedno słowo i dom jest Wasz.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
pytanie: chciałam zapytać czy kupno tego domu to dobry wybór?
III Cesarzowa - Bardzo dobry wybór, dosłownie jak z obrazka z naciskiem na "z obrazka". Idealny. Już tworzysz, scenariusze jaka będziesz tam spełniona bo to już widzę. Można by potwierdzić, że wybór idealny.
Czy to w ogóle ma szansę bytu?
6 buław - Ma. Nadal widzę że ten dom jest dla ciebie idealny, teraz nawet widzę go w światłach i złocie. Błyszczy nawet bardziej niż na pierwszym zdjęciu. I znowu ustawiasz się "jak z obrazka", idealnie.
Nie wiem co powiedzieć, widzę cię jak "dubel". Jednym i drugim profilem.
Ale jedno się wybija, że już osadziłaś się w tym domu i nie przemówią do ciebie żadne argumenty, bo mentalnie już jesteś tam spełniona.
prognozę masz tak piękną, że grzechem byłoby się tam od zaraz nie wprowadzić.
Karta wskaźnik - VI Kochankowie - pozostaje mi tylko życzyć szczęścia Jedno słowo i dom jest Wasz.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."