05-08-2023, 14:24
(03-08-2023, 06:00)nastek96 napisał(a): 1) Pytania to Kim jest osoba od której otrzymałam pomoc ?Nastek dodam Ci punkt za trafną wróżbę Sprawa dotyczy osoby ze znaku Bliżnięta - maj urodzony. Młodszy kolega ale zdecydowanie bardzo chłodny w obyciu - zgadza się .
10 monet, Król Mieczy
To ktoś z rodziny. Jakiś mężczyzna, dość inteligentny. Możliwe, że spod znaku wagi. Raczej starszy od Cb, może być dość chłodny w obyciu.
2 ) Czy materiały mi udostępniła czy zrezygnowała z tego ?
7 buław, II Arcykapłanka
Długo ze sobą walczyła, jednak ostatecznie postanowiła zachować materiały dla siebie.
3) Jaki wynik naszej współpracy ?
3 monet, XVIII Księżyc + 5 mieczy
Na początku zaczęliście współpracować, jakieś pierwsze wspólne kroki razem. Jednak ostatecznie współpraca nie wyszła. Może być tak, że w sumie sama dokładnie nie wiesz dlaczego tamta osoba nie chciała współpracować. Księżyc to taka tajemnicza karta, możesz nie rozumieć intencji tego mężczyzny.
2) Materiały udostęnil mi tylko spis nazwy z których mogę skorzystać ale pełnych materiałów nie przesłał - wiem że wpływ na to miała znajoma która po cichu nastawiła go do mnie aby mi nie pomagał . ( Kapłanka - niewidoczna i cicho działająca)
3) Na początku sam zaproponował że wszystko mi udostępni materiały , książki , notatki , statystyki nawet zdjęcia do pracy ale ostatecznie po paru zaptraniach moich zostałam tylko z skróconą ściągą jaką mi wysłał z 6 pozycjami lektur do których moge się odnieśc ....a to co miał mi udostępnić nie udostępnił Księżyc , nie wiem jaki był powód ostateczny ( wiem że koleżanka na to miała wpływ w jakimś stopniu ) Być może liczył na zapłatę ? ale jak pytałam to nie chciał , więc może po prostu nie chciał się dzielić tym co ma w całości bo uznal że za lekko chce zdobyć materiały ...Niewiem
Dziękuję za wzięcie udziału .