30-03-2012, 09:45
Dzięki Taro!
właśnie moje Labradory wymoczyły się w wodzie przez całą noc! wyglądaja przyzwoicie już
ja wiem, że coś złego długo się dzieje ze mną, i wiem, że po części to czyjaś sprawka
muszę znaleźć kogoś kto sprawdzi co mnie trzyma w garści lub kto/co sie podczepiło do mnie
jak znalazłam to forum jedna babka powiedziała mi, że widzi, że to klątwa na mnie wisi
tej babki juz nie ma ... wtedy nie przejęłam się , aż tak bo z numerologii mi wyszo, że to mój rok nr 5
więc się wszystko zgadzało ...
ale jak zobaczyłam te moje kamienie wczoraj - to sobie pomyślałam tak samo
coś jest bardzo nie tak ... gdyby moje kamienie miały zmurszeć zrobiły by to juz dawno
5 - 4 - 3 - 2 lata temu ... a nie tak nagle
czy jest tu ktoś na forum, kto może sprawdzić moją sytuację energetyczną???
i urok / złorzeczenie / klatwę
będę wdzięczna za pomoc
Kasia
no właśnie będę szukać nowego avatarka - a ten obecny taki fajniutki był
dzięki Taro jeszcze raz
właśnie moje Labradory wymoczyły się w wodzie przez całą noc! wyglądaja przyzwoicie już
ja wiem, że coś złego długo się dzieje ze mną, i wiem, że po części to czyjaś sprawka
muszę znaleźć kogoś kto sprawdzi co mnie trzyma w garści lub kto/co sie podczepiło do mnie
jak znalazłam to forum jedna babka powiedziała mi, że widzi, że to klątwa na mnie wisi
tej babki juz nie ma ... wtedy nie przejęłam się , aż tak bo z numerologii mi wyszo, że to mój rok nr 5
więc się wszystko zgadzało ...
ale jak zobaczyłam te moje kamienie wczoraj - to sobie pomyślałam tak samo
coś jest bardzo nie tak ... gdyby moje kamienie miały zmurszeć zrobiły by to juz dawno
5 - 4 - 3 - 2 lata temu ... a nie tak nagle
czy jest tu ktoś na forum, kto może sprawdzić moją sytuację energetyczną???
i urok / złorzeczenie / klatwę
będę wdzięczna za pomoc
Kasia
no właśnie będę szukać nowego avatarka - a ten obecny taki fajniutki był
dzięki Taro jeszcze raz