13-09-2023, 18:49
Witaj Restlessman
Pytanie: co będzie korzystniejsze-czy iść za żywiołem i zaczynać studia podyplomowe od najbliższego października, czy dać sobie rok wytchnienia i dopiero za rok?
10.2023 - 8 kielichów
10.2024 - 8 Mieczy
Korzystniej iść mimo wszystko za żywiołem.
Ogólnie pokazujesz się uwikłany w różne sprawy. W tym roku będą przeszkadzać emocje, ciężko będzie się od nich oderwać i mogą cię ciągnąć w dół. A w przyszłym aspekty formalne, z każdej strony możesz być blokowany przez umowy, zobowiązania, obietnice.
Mimo wszystko emocje się wleką za Tobą, a formalność trzyma cię w bezruchu.
Zaczynaj od najbliższego października zagryź zęby i nie odkładaj tego na później. Nie żałuj, nie gdybaj, nie odwracaj się w tył.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: co będzie korzystniejsze-czy iść za żywiołem i zaczynać studia podyplomowe od najbliższego października, czy dać sobie rok wytchnienia i dopiero za rok?
10.2023 - 8 kielichów
10.2024 - 8 Mieczy
Korzystniej iść mimo wszystko za żywiołem.
Ogólnie pokazujesz się uwikłany w różne sprawy. W tym roku będą przeszkadzać emocje, ciężko będzie się od nich oderwać i mogą cię ciągnąć w dół. A w przyszłym aspekty formalne, z każdej strony możesz być blokowany przez umowy, zobowiązania, obietnice.
Mimo wszystko emocje się wleką za Tobą, a formalność trzyma cię w bezruchu.
Zaczynaj od najbliższego października zagryź zęby i nie odkładaj tego na później. Nie żałuj, nie gdybaj, nie odwracaj się w tył.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."