24-09-2023, 14:39
(16-09-2023, 19:48)Hazar napisał(a): Witaj JestembomogeDzień dobry, czy mógłbym prosić o dodatkową wróżbę z tym związaną? Dziś mam potwierdzenie że się spotyka z pewna osobą. Mogę dane podać na priv. Pytanie czy to będzie dłuższa i poważna relacja i czy pogrzebie nasze szanse na powrót?
Pytania: jak dalej potoczy się ta relacja ? 6 monet - Będzie rozwojowa, może nie będzie w niej porywów namiętności czy czułości, ale da pewne podłoże na przyszłość. Tylko że trzeba w nią jeszcze zainwestować i mogą to być pieniądze, ale też uczucie czy czas. Ale wszystko wskazuje, że to zmierza do stabilizacji.
Czy warto ją kontynuować? - II Kapłanka - To się jeszcze okaże, są jakieś wieści. Ktoś przygotowuje list by ci go dać. On może wszystko zmienić i niekonieczne na dobre. Kapłance ślepia się świecą, więc ktoś może być zaślepiony, jak będzie smarował te rewelacje do Ciebie.
Tak że zalecam roztropność, wobec wszystkich newsów jakie do Ciebie dochodzą.
Czy mamy szansę za zdrowy szczęśliwy związek ?
4 Miecze, 4 buławy - Zapomnij o zdrowym związku. Któreś z was niedomaga i może to być problem z używkami, albo z chorobliwą zazdrością. Mimo wszystko może być to szczęśliwy związek, bo pokazuje mi się maleńki skrawek raju, maleńki, ale się pokazuje. Czyli to szczęście jest w zasięgu. Tylko że trzeba by siebie uleczyć. Bo inaczej wszystko spalicie. Na popiół.
Nie jest źle, wszystko można poprawić, jeśli tylko wewnętrznie jesteśmy gotowi do zmian.
Od razu mówię, pełni szczęścia nie widzę, ale to co jest, też jest cenne. i możliwe do osiągnięcia.
Pod warunkiem uzdrowienia siebie.
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego