26-10-2023, 16:46
Witaj Smokey
Pytanie:
Czy mam szanse ze mój organizm pozbędzie sie tego wirusa?
IX Pustelnik - Nie, na ten moment wirus jest ściśle związany z tobą. Twoje ciało jest w jakiś sposób od niego zależne. Ale to nie jest złe do końca, bo środowisko zasiedlone przez konkretną kolonie, pilnuje by by to było jego środowisko.
Wirusy rzadko żyją w symbiozie. Chyba że z żywicielem.
I będę kiedyś zdrowa?
8 Kielichów - Tak, tylko że połowicznie. Trzeba się przyzwyczaić po prostu do życia z lekami, jak do życia z codziennym myciem zębów. Albo do choroby cywilizacyjnej. I pogodzić sie że tryb życia jaki będziesz prowadzić będzie od tych leków uzależniony.
Jest możliwość utrzymania w ryzach wirusa, ale całkowitego się pozbycia raczej nie.
Zobaczę czy medycyna za 20 lat będzie wiedzieć jak to leczyć.
5 kielichów - za 20 lat nadal będą w fazie badań, nikt nie będzie miał pomysłu na tego delikwenta.
Widać że, co najmniej trzy terapie które nie będą skuteczne.
Dbaj o siebie i słuchaj zaleceń lekarzy, a wszystko będzie w miarę dobrze Zdrowia.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie:
Czy mam szanse ze mój organizm pozbędzie sie tego wirusa?
IX Pustelnik - Nie, na ten moment wirus jest ściśle związany z tobą. Twoje ciało jest w jakiś sposób od niego zależne. Ale to nie jest złe do końca, bo środowisko zasiedlone przez konkretną kolonie, pilnuje by by to było jego środowisko.
Wirusy rzadko żyją w symbiozie. Chyba że z żywicielem.
I będę kiedyś zdrowa?
8 Kielichów - Tak, tylko że połowicznie. Trzeba się przyzwyczaić po prostu do życia z lekami, jak do życia z codziennym myciem zębów. Albo do choroby cywilizacyjnej. I pogodzić sie że tryb życia jaki będziesz prowadzić będzie od tych leków uzależniony.
Jest możliwość utrzymania w ryzach wirusa, ale całkowitego się pozbycia raczej nie.
Zobaczę czy medycyna za 20 lat będzie wiedzieć jak to leczyć.
5 kielichów - za 20 lat nadal będą w fazie badań, nikt nie będzie miał pomysłu na tego delikwenta.
Widać że, co najmniej trzy terapie które nie będą skuteczne.
Dbaj o siebie i słuchaj zaleceń lekarzy, a wszystko będzie w miarę dobrze Zdrowia.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."