28-10-2023, 11:09
(16-09-2023, 17:08)anussshka napisał(a):Wracam z wstępną weryfikacją - masz rację z tą blokadą po moim ostatnim związku... Zostałam zraniona i boję się teraz otworzyć na drugiego człowieka... Jednakże w ostatnim czasie pojawił się w mojej przestrzeni życiowej Ktoś, kto ewidentnie zwrócił moją uwagę... Niestety, ten Ktoś jest tak samo nieśmiały i równie nieporadny jak ja... Dlatego na razie krążymy wokoło siebie tak bez pomysłu... Ale jakieś tam pierwsze próby flirtu były... Ale czy będzie chwila zapomnienia? Staram się coraz bardziej otworzyć na tego Człowieka, chociaż się bardzo boję... Stąd chciałam dopytać czy jest jakaś nadzieja dla tej mojej nowej znajomości z Panem R.? Tym bardziej, że po raz pierwszy od bardzo dawna Ktoś tak mnie sobą zainteresował, że poczułam ze mogłabym się w końcu otworzyć na tego Człowieka... Bardzo nie chciałabym być ponownie tak zraniona jak poprzednim razem... Dziękuję i pozdrawiam(14-09-2023, 16:04)Hazar napisał(a): Witaj AnusshakaDziękuję za wróżbę Na pewno wrócę z weryfikacją
Pytanie: dopytałabym o sferę związków/miłości/potencjalnego nowego partnera w ramach czasowych do czerwca 2024 roku ?
Wysunęła się Królowa Mieczy, dołożenie 6 buław, 9 kielichów - Nic na razie nie widać. Trzeba popracować nad umysłem. Pokazały się blokady związane z intymnością ( sexem) i odczuwaniem przyjemności z nim związaną. Trzeba by to przeskoczyć.
Na początek polubić swoje ciało. Proponuję o nie zwyczajnie zadbać, jak będziesz wmasowywać codziennie balsam z uwagą i skupieniem, to powinno trochę puścić. Nauczysz się dotykać tak jak lubisz i będzie łatwiej to przenieść na relację. Wbrew pozorom jest to bardzo ważna więź, która ładnie buduje fundamenty pod relację.
Jak przestaniesz szufladkować, że każdy to "chce tylko przyjemności", łatwej będzie ci patrzeć z mężczyzną razem w tym samym kierunku.
Bliskość jest piękna, po prostu kiedyś trafiłaś na nieodpowiedniego Człowieka. Ale każdy następny może być tym odpowiednim.
W tym roku możesz liczyć co najwyżej na flirt, czy chwilę zapomnienia, ale nie jedna para staruszków tak wspomina swoje początki. Tu niby coś przypadkiem, a później to już nie wiadomo kiedy
Nie bój się drugiego człowieka
Wszystkiego dobrego
Hazar