Praca, kariera zawodowa

Witaj Tajlandia

Pytania: 
1. Czy jest inny zawód, który mogłabym wykonywać i w którym sprawdziłabym się lepiej?
XIX Słońce - Jako szkoleniowiec. To jest zawód w którym bardzo dobrze się sprawdzisz. Masz talent do przekazywania rozległej wiedzy w akademicki sposób. Bardzo ładnie rozumiesz mechanizmy, zarówno te lokalne, jak i globalne. Zgromadzona wiedza gwarantuje ci już autorytet i śmiało możesz hodować swoich naśladowców.

2. Albo może zostać w tym dziale i zmienić coś w mojej postawie lub zakresie zadań?
Paź kielichów - Spokojnie możesz w nim zostać, wystarczyło by założyć sobie tylko różowe okulary na chwile. 
Nie barć sobie do głowy problemów innych, czy kierownictwa i odrobinie swobodniej podchodzić do swoich obowiązków. 
Nie musisz być formalna, twoja branża pozwala na kreatywność.

3. Albo szukać innej firmy?
As Monet -Możesz się rozglądać, ale na spokojnie. Coś zaczyna schodzić w materie, ale jest tylko na planach. Tak jakby twoja nowa firma dopiero lała fundamenty. 
Zresztą nie pali się, w obecnym miejscu nie jest źle, tylko wystarczy podchodzić trochę mniej poważnie, adekwatnie do tego jak jesteś doceniana.
Spróbuj iść w te szkolenia, nawet w obecnej firmie, ewidentnie pokazuje się że masz do tego talent. A uwierz mi, to nie jest łatwe być dobrym nauczycielem.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Praca, kariera zawodowa - przez Tajlandia - 29-10-2023, 07:49
Praca, kariera zawodowa - przez Hazar - 29-10-2023, 18:51
Praca, kariera zawodowa - przez Tajlandia - 30-10-2023, 09:58
Praca, kariera zawodowa - przez Tajlandia - 27-03-2024, 22:09
Praca, kariera zawodowa - przez Hazar - 28-03-2024, 09:42
Praca, kariera zawodowa - przez Tajlandia - 28-03-2024, 09:58

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości