18-11-2023, 11:35
Selena
Pytanie: Tak myślę czy mam starać się o sądowe przywrócenie do pracy?
Król Monet - Tak, ale z bardzo dobrym prawnikiem. Jeśli cie nie stać na adwokata pierwszej klasy przepadniesz z kretesem.
Czy czekać na kontakt z ich strony?
Król Kielichów -Tak, ale może cię to kosztować masę nerwów i może długo trwać, może minąć sporo czas zanim doczekasz się tego kontaktu. Widać to po długości włosów urosły jak za półtora roku.
dołożenie co będzie najlepszym wyjściem z sytuacji ?
9 kielichów - Luźna rozmowa, po prostu może warto na luzie pogadać o przywróceniu do pracy. Tak jak przy spotkaniu towarzyskim albo przy drinku. Wtedy kiedy czujemy, że nie musimy.
TY że musisz tam pracować, Oni że nie muszą Ciebie przyjąć i wtedy powinno zaskoczyć.
Dogadacie się jak pies z kotem, ale potrzeba do tego luzu. Takie delikatne negocjacje.
Ta sytuacja i tak skończy się dobrze dla ciebie tak, że wybierz co najbardziej ci odpowiada.
Nie martw się, ta sprawa nie jest na ukończeniu, będziesz jeszcze tam pracować.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Tak myślę czy mam starać się o sądowe przywrócenie do pracy?
Król Monet - Tak, ale z bardzo dobrym prawnikiem. Jeśli cie nie stać na adwokata pierwszej klasy przepadniesz z kretesem.
Czy czekać na kontakt z ich strony?
Król Kielichów -Tak, ale może cię to kosztować masę nerwów i może długo trwać, może minąć sporo czas zanim doczekasz się tego kontaktu. Widać to po długości włosów urosły jak za półtora roku.
dołożenie co będzie najlepszym wyjściem z sytuacji ?
9 kielichów - Luźna rozmowa, po prostu może warto na luzie pogadać o przywróceniu do pracy. Tak jak przy spotkaniu towarzyskim albo przy drinku. Wtedy kiedy czujemy, że nie musimy.
TY że musisz tam pracować, Oni że nie muszą Ciebie przyjąć i wtedy powinno zaskoczyć.
Dogadacie się jak pies z kotem, ale potrzeba do tego luzu. Takie delikatne negocjacje.
Ta sytuacja i tak skończy się dobrze dla ciebie tak, że wybierz co najbardziej ci odpowiada.
Nie martw się, ta sprawa nie jest na ukończeniu, będziesz jeszcze tam pracować.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."