15-12-2023, 18:01
(28-10-2023, 21:04)Hazar napisał(a): Witaj Anussshka
pytanie: chciałam dopytać czy jest jakaś nadzieja dla tej mojej nowej znajomości z Panem R.?
Rycerz Buław, Królowa Mieczy - Jest nadzieja Ale ten ogień może być za słaby, by stopił twój lodowy pancerz.
Nie odsłonisz się przed tym człowiekiem, a dopóki tego nie zrobisz, nie zaufasz całą sobą drugiej osobie, może być ciężko wejść w relację.
trzeba zapytać się wprost czy chcesz z kimś być.
Jeśli tak, to ryzyko rozstania, zranienia, trzeba zwyczajnie w taki związek wkalkulować. To jak z ubezpieczeniem, dobrze być przygotowanym na wypadek huraganu czy powodzi. I nie bać się, życie w strachu zabiera cenny czas który można wykorzystać inaczej na przykład na śmiech, pice piwa ukradkiem na ławce w parku, rzucanie kasztanami. Byle nie w oko.
Nie bój się. Ciesz się tą znajomością
Wszystkiego dobrego
Hazar
Wracam z weryfikacją wróżby Otóż całkiem przypadkiem okazało się, że Pan R. ma jakąś partnerkę/dziewczynkę/konkubinę Także zastanawiam się teraz czy ta Królowa Mieczy to nie jest czasem ta jego Pani, do której się nie przyznaje... Aczkolwiek - mogę to również być Ja - ponieważ po tej informacji o partnerce jakoś tak podchodzę do tego niezbyt optymistycznie...