24-01-2024, 19:20
(19-06-2023, 20:59)Hazar napisał(a): Witaj Malvina
Pytania:
Praca- Czy uda się w tym roku tam, albo w innym miejscu?
Rycerz Monet, Królowa Mieczy - Jest możliwość zmiany pracy, ale musiałbyś coś poświęcić, to prawdopodobnie ten dojazd, w oczekiwanym miejscu raczej nie masz szans. Tam dzieją się zmiany, ale są tak powolne, że raczej miejsce się nie zwolni do końca roku. Ale będzie mało brakowało żeby tam wskoczyć.
W innym miejscu na razie nie ma nic, żadnej pracy nie widać dla Ciebie. Trzymaj się tej koordynatorki, jest szansa, ale w dłuższej perspektywie czasu.
czy istnieje szansa na podwyżkę w obecnym miejscu?
6 buław - Jest taka możliwość i to dosyć spora, tylko trzeba iść po swoje jak zwycięzca. Jeśli nie będziesz prosić czy straszyć, tylko pewnie zawnioskujesz o podwyżkę są spore szanse że dostaniesz.
Podeprzyj się merytoryczne, przygotuj sobie argumenty i tak uzbrojona możesz wjechać z wnioskiem do gabinetu dyrektora.
Czy w tym roku uda mi się poznać Kogoś, z kim mogłabym stworzyć szczęśliwy związek.
3 kielichy - Tak masz spore szanse, ale zastanów się czy chcesz być w trójkącie. On chętnie wejdzie w relację, ale pokazuje że serce jest już zajęte, co nie przeszkodzi mu w dobrej zabawie.
Jeśli nie będzie ci to przeszkadzać, że w jego życiu jest osoba ważniejsza niż wszystkie inne to jest szansa na szczęśliwe chwile.
Dołożenie Królowa Buław - Ale pamiętaj, tylko chwile, nic więcej. Tylko że czasami na te "chwile " ludzie czekają całe życie
Długofalowego związku w tym roku nie widać.
Walcz o podwyżkę, tutaj masz potencjał.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Cześć Hazar, wracam z weryfikacją w Nowym Roku 2024 Przy okazji, życzę Wszystkiego co Najlepsze w roku 2024! Spełnienia marzeń
Co do mojej pracy to - zmieniłam miejsce pracy, w ówczesnym miejscu byłam dość mocno wypalona już emocjonalnie, psychicznie. I tutaj wróżba się spełniła - zmieniłam pracę (pod koniec września), obecnie pracuję u Koordynatorki z mojego wcześniejszego zapytania (z 2023) i faktyczne musiałam "poświecić dojazdy". Ze zmiany jestem zadowolona ...z dojazdów już trochę mniej
Co do podwyżki w tamtym miejscu - z powodu zmiany miejsca pracy, nawet o nią się nie starałam...pozostali pracownicy dostali.
Co do związków - tutaj nie pojawił się nikt na stałe...i prawdopodobnie jedna osoba chciałaby trójkąt (w którym to ja byłabym tą najmniej ważną osobą)
Droga Hazar a czy mogę prosić Cię o wróżbę na pół roku w dwóch sferach?
Praca - jak Karty widzą moją pracę w obecnym miejscu? Czy to może być dobre miejsce dla mnie? Czy uda mi się przenieść w tej sieci gdzieś bliżej miejsca mojego zamieszkania. Już wstępnie rozmawiałam na ten temat z Koordynatorką, ale ktoś musi odejść, bym mogła zostać przeniesiona.
Uczucia - jak karty widzą moją przyszłość w tej sferze? Czy spotkam kogoś z kim mogłabym stworzyć stabilny związek oparty na zaufaniu i szacunku?
Pozdrawiam
Dane prześlę na PW