09-02-2024, 17:55
Czy mogłabym prosić o karty ?
Jakiś czas temu zgubiłam dowód osobisty tj. pamiętam, że potrzebowałam do czegoś ,wzięłam z portfela ale zamiast z powrotem włożyć tam gdzie jest jego miejsce ,przełożyłam, więc jestem pewna, że jest w mieszkaniu.
Problem polega na tym, że za nic nie mogę znaleźć a pilnie potrzebuje .
Druga opcja to ew. chwyciłam przypadkiem z czymś i wyrzuciłam 🤦♀️. Niby mało prawdopodobne ale jednak możliwe.
Czy mogłabyś mi sprawdzić czy dowód osobisty jest w domu i gdzie go szukać ? Mam dwu pokojowe mieszkanie .
Sypialnia, duży pokój tzw salon, łazienkę, kuchnie i korytarz .
Może gdzieś spadł czy leży pomiędzy ubraniami/rzeczami ?
Wydaje mi się, że przekonałam wszystko,ale wiadomo ...jak człowiek zdenerwowany, może nie widzieć .
Dane wyślę na priw.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wróżbę .
Jakiś czas temu zgubiłam dowód osobisty tj. pamiętam, że potrzebowałam do czegoś ,wzięłam z portfela ale zamiast z powrotem włożyć tam gdzie jest jego miejsce ,przełożyłam, więc jestem pewna, że jest w mieszkaniu.
Problem polega na tym, że za nic nie mogę znaleźć a pilnie potrzebuje .
Druga opcja to ew. chwyciłam przypadkiem z czymś i wyrzuciłam 🤦♀️. Niby mało prawdopodobne ale jednak możliwe.
Czy mogłabyś mi sprawdzić czy dowód osobisty jest w domu i gdzie go szukać ? Mam dwu pokojowe mieszkanie .
Sypialnia, duży pokój tzw salon, łazienkę, kuchnie i korytarz .
Może gdzieś spadł czy leży pomiędzy ubraniami/rzeczami ?
Wydaje mi się, że przekonałam wszystko,ale wiadomo ...jak człowiek zdenerwowany, może nie widzieć .
Dane wyślę na priw.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wróżbę .