13-02-2024, 20:08
Witaj Ewelina
Pytanie: Czy jest możliwość jeszcze podglądu gdzie ten dowód może być ?
10 monet- Nadal widzę to jak kieszeń, czy skrzynka, może mieć zatrzask, albo takie zapięcie jak stare babcine torebki wszystko mi błyszczy, ale teraz pokazuje się to jak skrzynka, czy kuferek na kosmetyki czy biżuterie, ale nadal to wygląda jak torebka pełna jakiś skarbów.
Coś, w czym można przechowywać.
W pobliżu mam kwiaty, albo to cięty, czy doniczkowy, ale też może to być coś jak mały obrazek, bo znajduje się powyżej i na lewo.
I znowu ten dowód widać, bo skrzynka jest otwarta, tak jak wcześniej wystaje z tej kieszonki.
Nadal widać te ściegi czy przeszycia i metalowe dyski, nity, guziki.
Coś jeszcze widać jak tłoczona, czy taka zdobiona skóra jak dawniej miały góralskie torebki.
Ale najważniejsze, to jest otwarte.
Powodzenia
Hazar
Pytanie: Czy jest możliwość jeszcze podglądu gdzie ten dowód może być ?
10 monet- Nadal widzę to jak kieszeń, czy skrzynka, może mieć zatrzask, albo takie zapięcie jak stare babcine torebki wszystko mi błyszczy, ale teraz pokazuje się to jak skrzynka, czy kuferek na kosmetyki czy biżuterie, ale nadal to wygląda jak torebka pełna jakiś skarbów.
Coś, w czym można przechowywać.
W pobliżu mam kwiaty, albo to cięty, czy doniczkowy, ale też może to być coś jak mały obrazek, bo znajduje się powyżej i na lewo.
I znowu ten dowód widać, bo skrzynka jest otwarta, tak jak wcześniej wystaje z tej kieszonki.
Nadal widać te ściegi czy przeszycia i metalowe dyski, nity, guziki.
Coś jeszcze widać jak tłoczona, czy taka zdobiona skóra jak dawniej miały góralskie torebki.
Ale najważniejsze, to jest otwarte.
Powodzenia
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."