10-03-2024, 18:59
Witaj Haniu
Wyskoczyła 3 monety - On przede wszystkim jest zajęty pracą i to jest dla niego najważniejsze.
Pytania: Jak jestem przez niego spostrzegana?
8 kielichów - Nie zwraca na ciebie uwagi, On ma jakieś swoje sprawy które prowadzi najczęściej nocą, bo przyświeca mi Księżyc.
Nie ma o tobie żadnego zdania jesteś, po prostu jesteś jedną z wielu.
Czy On coś do mnie czuje?
Królowa Kielichów - Tak, lubi cię. Pokazuje sie jako dobry Człowiek, lubi wszystkich patrzy mądrze i wyrozumiale.
Na razie nie zaiskrzyło i z tego co widać ciężko będzie go zdobyć. Do pracy przychodzi by pracować i na tym sie skupia.
Musiałabyś znajomość przenieść na prywatne pole. Dodatkowo jeszcze być konkurencyjna w stosunku do jego nocnych pasji.
Jeśli to ci się uda, jest możliwe że coś zaskoczy .
Szczególnie że to Człowiek otwarty na emocje, wie jak się je czuje i jak je okazywać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Wyskoczyła 3 monety - On przede wszystkim jest zajęty pracą i to jest dla niego najważniejsze.
Pytania: Jak jestem przez niego spostrzegana?
8 kielichów - Nie zwraca na ciebie uwagi, On ma jakieś swoje sprawy które prowadzi najczęściej nocą, bo przyświeca mi Księżyc.
Nie ma o tobie żadnego zdania jesteś, po prostu jesteś jedną z wielu.
Czy On coś do mnie czuje?
Królowa Kielichów - Tak, lubi cię. Pokazuje sie jako dobry Człowiek, lubi wszystkich patrzy mądrze i wyrozumiale.
Na razie nie zaiskrzyło i z tego co widać ciężko będzie go zdobyć. Do pracy przychodzi by pracować i na tym sie skupia.
Musiałabyś znajomość przenieść na prywatne pole. Dodatkowo jeszcze być konkurencyjna w stosunku do jego nocnych pasji.
Jeśli to ci się uda, jest możliwe że coś zaskoczy .
Szczególnie że to Człowiek otwarty na emocje, wie jak się je czuje i jak je okazywać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."