14-04-2024, 08:14
Witaj Kasiorka
Pytanie: Mam pytanie czy wszystko będzie ok, czy urząd będzie prowadzić jakieś postępowanie albo narobią mi jakiś problemów?
5 Monet - Mogą być problemy i to właśnie związane z twoimi finansami.
Pokazało się że pozujesz na "dziadówkę" i żebrząc wyłudzasz pieniądze.
Dołożenie 8 Mieczy - Będziesz kontrolowana, nie powinni nic znaleźć bo ja cię widzę gołą, ale kontroling jest i to jakby z każdej strony.
Mógł być na ciebie donos, ewentualnie tak zostałaś odebrana, że ta twoja bieda, to tylko gra aktorska.
Najważniejsze kontrola będzie przeprowadzona poufnie, więc jeśli nic nie wygrzebią, to nawet się o niej nie dowiesz, ale jeśli coś będzie, mogą być poważne konsekwencje
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: Mam pytanie czy wszystko będzie ok, czy urząd będzie prowadzić jakieś postępowanie albo narobią mi jakiś problemów?
5 Monet - Mogą być problemy i to właśnie związane z twoimi finansami.
Pokazało się że pozujesz na "dziadówkę" i żebrząc wyłudzasz pieniądze.
Dołożenie 8 Mieczy - Będziesz kontrolowana, nie powinni nic znaleźć bo ja cię widzę gołą, ale kontroling jest i to jakby z każdej strony.
Mógł być na ciebie donos, ewentualnie tak zostałaś odebrana, że ta twoja bieda, to tylko gra aktorska.
Najważniejsze kontrola będzie przeprowadzona poufnie, więc jeśli nic nie wygrzebią, to nawet się o niej nie dowiesz, ale jeśli coś będzie, mogą być poważne konsekwencje
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."