21-05-2024, 16:18
(20-05-2024, 19:01)Hazar napisał(a): Witaj BlueDziekuje Hazar za poswiecony czas doceniam to naprawde.
Pytania: Czy to była i jest nieodwzajemniona miłość?
9 Monet - To nie była ta miłość, może trochę własna. Czyli tak jak kiedyś tam pisałam, nie kochałaś go jak drugiego człowieka, ale przez własne wyobrażenia o miłości i poprzez miłość do samej siebie.
Może to być ciężko zrozumieć, ale najprościej to można pokazać to na przykładzie, że siedzisz sobie w ogródku i dużo mówisz, myślisz i czujesz, ale bardziej jak bohater romantyczny.
Czyli to nie dociera nawet do adresata twoich uczuć, a kłębisz się tylko jak w oparach dymu papierosowego. Nie można też powiedzieć że nieodwzajemniona, bo o tego człowieka, to uczucie nawet się nie otarło. Nie doświadczył, ani nie poczuł miłości od Ciebie.
Wszystko zatrzymało się tylko na tobie.
czy to koniec wszystkiego na dobre?
3 monety - Tak, powinnaś szybko zapomnieć, szczególnie że praca wymaga skupienia. Nie powinnaś już do tego wracać
Blue to jeszcze, nie było to. Trzeba poczekać.
Jak nadejdzie czas staniesz się hojna i otwarta, i bez wysiłku, oczekiwania na wzajemność ofiarujesz drugiemu Człowiekowi miłość.
Objawi się to w każdym aspekcie życia, od przyziemnych czynności do wzniosłych ideałów, ale na to masz jeszcze czas.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Mam jeszcze czas, nie wiem, bo ciagle to slysze juz od dobrych paru lat ze to nie ten czas, 7 lat mieszkam za granica nikogo nie poznalam, mam wrazenie ze i minie 20 lat i tez nikogo nie spotkam bo jeszcze mam czas.
Moze poprostu za bardzo wyidealizowalam tego faceta, a kiedys tu na forum jak 2 lata temu pytalam o niego gdy go spotkalam to otrzymalam odpowiedz ze lepszej osoby juz nie znajde. No ale jak on sobie poszedl w swoja strone tak wyszlo trudno.
Kiedy bedzie dla mnie ten wlasciwy czas? Ktos wogole sie pojawi z kim zaloze rodzine, bede miec dzieci?
Dziekuje i zycze wszystkiego dobrego.
Blue