22-05-2024, 15:46
Poprostu nie chce byc z byle kim byle żeby był. Ale i tak nikogo nie ma w moim otoczeniu. Ja nie widze zadnego materiału do pracy, otaczają mnie tylko żonaci faceci. Facet ideał ponoć jest ale nie w moim zasiegu- tu nikogo nie ma, ja nikogo nie widzę. Więc nie ma sensu nawet o niego pytać.
Dziwne że mowisz o ciąży, dla mnie to nie możliwe bo nie wyobrażam sobie iść do łóżka z pierwszym lepszym facetem. Trudno więc wychodzi na to że będę ślepa jak to kiedyś napisałaś i przejdę życie jak ślepiec.
Też kiedyś słyszała że będzie ciąża u mnie będąc na studiach, ale jak wspomniałaś bo to od cyganki usłyszałam ona tylko mówi to co widzi na końcu swojego nosa.
Na ten rok już nie mam co złudzeń że kogokolwiek poznam, może za rok jak zaczne prace po studiach ale też w to zaczynam wątpić.
Dziękuję za poświęcony czas.
Pozdrawiam
Blue
Dziwne że mowisz o ciąży, dla mnie to nie możliwe bo nie wyobrażam sobie iść do łóżka z pierwszym lepszym facetem. Trudno więc wychodzi na to że będę ślepa jak to kiedyś napisałaś i przejdę życie jak ślepiec.
Też kiedyś słyszała że będzie ciąża u mnie będąc na studiach, ale jak wspomniałaś bo to od cyganki usłyszałam ona tylko mówi to co widzi na końcu swojego nosa.
Na ten rok już nie mam co złudzeń że kogokolwiek poznam, może za rok jak zaczne prace po studiach ale też w to zaczynam wątpić.
Dziękuję za poświęcony czas.
Pozdrawiam
Blue
'' Dobrze widzi sie tylko sercem , najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu '' Antoine de Saint-Exupery