02-07-2024, 21:35
Droga Seleno - wracam z weryfikacją W kwestii uczuciowej, gdy czytałam wtedy tę wróżbę, byłam mało przekonana, ale jednak dość zaintrygowana, bo w tamtym momencie wszystko miałam rozsypane i przyszłość związku wisiała na włosku. Wspaniale odczytałaś karty i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu. Zeszliśmy się z partnerem, zamieszkaliśmy razem, w październiku odeszłam z pracy, żeby spełnić swoje marzenie i otworzyć własne miejsce gastronomiczne (w ogromnym skrócie, bo dla mnie to coś o wiele więcej!). W byłej pracy była taka osoba, o której pisałaś, rzekomo ma ratować firmę, bo popadła w ogromne długi, ale ja nie czułam, żeby tam były dobre intencje. Poza tym - dusiłam się, bardzo chciałam już robić swoje, bo czuję się gotowa na samodzielny biznes. Przeciągał mi się temat z kredytem, w lutym znaleźliśmy idealny lokal, ale remont trwa w zasadzie do tej pory (na szczęście już na finiszu), a ja jestem wyssana kompletnie już z pieniędzy. No i partner to totalnie udźwignął, wspiera mnie finansowo, wierzy we mnie i remontuje lokal z wielkim zaangażowaniem. To jest niesamowite, przyjmuję to wszystko ze wzruszeniem, ale też spokojem w sercu, jestem dumna z nas. Dziękuję za wróżbę